Algemeen

N.E.C. lanceert nieuwe website

N.E.C. lanceert nieuwe website

Vanmiddag, om 12.00, is de nieuwe website nec-nijmegen.nl live gegaan. Niet alleen is de look & feel in een geheel nieuw jasje gestoken, ook is er nadrukkelijk gewerkt aan het gebruiksgemak. De website heeft een overzichtelijke en moderne vormgeving en beschikt over een inlog mogelijkheid voor N.E.C.-supporters, waar de persoonlijke voorkeuren worden geregistreerd.

Voorbereiding
De nieuwe site is ontwikkeld en geïmplementeerd door tenuesponsor GX en de vormgeving is verzorgd door partner LinkU. De communicatie-afdeling van N.E.C. draagt zorg voor de content. “Met onze nieuwe website beschikken we zowel op het gebied van vormgeving als op het gebied van functionaliteiten over de nieuwste technieken. Vanaf nu zijn we in staat om onze supporters een nieuwe online N.E.C.-ervaring op maat te bieden, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren. We zijn blij en trots op het eindresultaat en willen onze partners GX en LinkU hartelijk danken voor het realiseren van onze nieuwe site,” aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

Persoonlijk profiel
Op het vernieuwde nec-nijmegen.nl is er de mogelijkheid om in te loggen en om als supporter je voorkeuren op het gebied van communicatie vanuit N.E.C. te beheren. Daarnaast is de persoonlijke login vanaf juli gekoppeld aan de ticketing website nec-nijmegen.nl/kaarten, waardoor supporters na het inloggen op onze website ook direct kaarten voor wedstrijden kunnen bestellen via de ticketshop of de pagina kaartverkoop – bestel direct.

Vraag, opmerking of andersoortige feedback? Laat het ons weten!
De website is met de grootste zorg samengesteld, waarbij altijd het gemak van de gebruiker voorop is gesteld. Indien er vragen, opmerkingen of andere feedback gegeven wenst te worden met betrekking tot de nieuwe site dan horen we dat uiteraard graag. Dit kan via info@nec-nijmegen.nl

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36