N.E.C. TV

N.E.C. legt jeugdspeler Ragnar Oratmangoen en routinier Leiwakabessy vast

N.E.C. legt jeugdspeler Ragnar Oratmangoen en routinier Leiwakabessy vast
Ragnar Oratmangoen ondertekent donderdag 21 april zijn eerste profcontract bij N.E.C. Tegelijkertijd zal routinier Jeffrey Leiwakabessy zijn krabbel zetten onder zijn nieuwe jaarcontract.

Middenvelder Oratmangoen (18 jaar) speelt momenteel in de A1 van N.E.C./FC Oss. Hij maakt nu de eerste stap in zijn professionele voetbalcarrière. Oratmangoen tekent een contract voor drie jaar, tot en met 30 juni 2019.

Jeffrey Leiwakabessy

Kind van de club Jeffrey Leiwakabessy (35) blijft nog een seizoen actief als selectiespeler van N.E.C. Hij tekent een nieuw jaarcontract tot en met 30 juni 2017. De routinier zal daarnaast de rol van assistent-trainer van de D1 op blijven zich nemen binnen de Voetbal Academie N.E.C./FC Oss.

‘Oude en nieuwe lichting komen samen’

N.E.C. is trots en blij om veelbelovende jeugdspeler vast te leggen en een echte clubjongen opnieuw een jaar aan N.E.C. te verbinden. Algemeen directeur Bart van Ingen: “Jeffrey kan met zijn kennis en ervaring bijdragen aan de ontwikkeling van talenten zoals Ragnar, net zoals hij dat bij de D1 doet als co-trainer. Het is mooi om te zien dat er dan, met het vastleggen van Ragnar en Jeffrey, een nieuwe en een oude lichting van onze opleiding samenkomen.”

N.E.C. TV

https://www.youtube.com/watch?v=mvnZsfv3YMw
Keuken Kampioen Divisie Zondag 18 november 2018 Goffertstadion
N.E.C.
16:45
Sparta Rotterdam

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 FC Den Bosch 28
4 FC Twente 26
5 Almere City 26
6 TOP Oss 24
7 Roda JC 21
8 NEC 21
9 SC Cambuur 20
10 Jong Ajax 19
11 Jong PSV 19
12 Telstar 18