Maatschappelijk

N.E.C. verlengt samenwerking met Ronald McDonaldhuis Nijmegen

N.E.C. verlengt samenwerking met Ronald McDonaldhuis Nijmegen

Het Ronald McDonaldhuis Nijmegen is al meer dan tien jaar lang één van de twee goede doelen van N.E.C. Maatschappelijk. N.E.C. waardeert het Ronald McDonaldhuis voor alles wat ze doen en waar ze voor staan. Vanmiddag tekende beide partijen een intentieverklaring voor een samenwerking voor de komende jaren.

N.E.C. geeft vorm aan de samenwerking door kaarten ter beschikking te stellen voor de bewoners van het Ronald McDonaldhuis. General Manager van het Ronald McDonald huis Nijmegen Erny Frowijn: Dankzij de samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk kunnen ouders van ernstig zieke kinderen die in het Ronald McDonald Huis verblijven, even ontspannen in een stressvolle periode waarin de zorg voor hun zieke kind centraal staat. Het bijwonen van de thuiswedstrijden van N.E.C. in het Goffert stadion is voor de gezinnen een welkome afwisseling.”

Naast het aanbieden van kaarten heeft het Ronald McDonaldhuis Nijmegen ook de mogelijkheid om fondsenwervende acties te ontplooien bij N.E.C. en vinden beide partijen elkaar in het aanbieden van kerstpakketten aan het Ronald McDonaldhuis Nijmegen tijdens de, inmiddels traditionele kerstpakketten-actie.

Het tweede goede doel van de club is het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Samen met het Ronald McDonaldhuis Nijmegen vormen zij de goede doelen van N.E.C.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 14 december 2018 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
MVV

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 TOP Oss 30
6 Roda JC 28
7 Almere City 28
8 Jong PSV 26
9 Jong Ajax 25
10 NEC 25
11 MVV Maastr. 23
12 SC Cambuur 22
13 FC Volendam 21
14 RKC Waalwijk 20