Maatschappelijk

N.E.C. verlengt samenwerking met Ronald McDonaldhuis Nijmegen

N.E.C. verlengt samenwerking met Ronald McDonaldhuis Nijmegen

Het Ronald McDonaldhuis Nijmegen is al meer dan tien jaar lang één van de twee goede doelen van N.E.C. Maatschappelijk. N.E.C. waardeert het Ronald McDonaldhuis voor alles wat ze doen en waar ze voor staan. Vanmiddag tekende beide partijen een intentieverklaring voor een samenwerking voor de komende jaren.

N.E.C. geeft vorm aan de samenwerking door kaarten ter beschikking te stellen voor de bewoners van het Ronald McDonaldhuis. General Manager van het Ronald McDonald huis Nijmegen Erny Frowijn: Dankzij de samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk kunnen ouders van ernstig zieke kinderen die in het Ronald McDonald Huis verblijven, even ontspannen in een stressvolle periode waarin de zorg voor hun zieke kind centraal staat. Het bijwonen van de thuiswedstrijden van N.E.C. in het Goffert stadion is voor de gezinnen een welkome afwisseling.”

Naast het aanbieden van kaarten heeft het Ronald McDonaldhuis Nijmegen ook de mogelijkheid om fondsenwervende acties te ontplooien bij N.E.C. en vinden beide partijen elkaar in het aanbieden van kerstpakketten aan het Ronald McDonaldhuis Nijmegen tijdens de, inmiddels traditionele kerstpakketten-actie.

Het tweede goede doel van de club is het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Samen met het Ronald McDonaldhuis Nijmegen vormen zij de goede doelen van N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
4 Den Bosch 63
5 Go Ahead 63
6 TOP Oss 62
7 Almere 62
8 RKC 59
9 NEC 58
10 Cambuur 58
11 Jong Ajax 56
12 MVV Maastr. 54
13 Roda JC 53