Algemeen

N.E.C. versterkt selectie met drie spelers

N.E.C. versterkt selectie met drie spelers
N.E.C. heeft drie spelers weten toe te voegen aan haar selectie: Marcel Appiah, Christian Santos en Paco van Moorsel.

Marcel Appiah en Christian Santos trainden afgelopen weken al mee bij N.E.C. en kwamen beide in actie tegen AZ en OFI Kreta. Zowel tijdens trainingen als in de vriendschappelijke wedstrijden, lieten zij een sterke indruk achter op de technische staf. Onder voorbehoud van een positieve medische keuring zullen Santos en Appiah volgende week hun contract tekenen. Paco van Moorsel wordt aankomend seizoen gehuurd van FC Groningen. Alle drie de spelers zullen vanavond aanwezig zijn bij de oefenwedstrijd tegen Real Sociedad.

Christian Santos
De 26-jarige linkervleugelspeler speelde eerder voor Arminia Bielefeld en KAS Eupen. Voor deze laatste ploeg kwam hij 64 keer in actie en scoorde hij 26 keer. Santos komt nu transfervrij over van het Belgische Waasland-Beveren. Hij tekent een contract voor één jaar met een optie tot een jaar verlenging. 

Marcel Appiah
Appiah is een rechtsback van eveneens 26 jaar. Deze ervaren speler kwam ook uit voor Arminia Bielefeld en komt transfervrij over van de Duitse ploeg. Appiah tekent voor één seizoen.

Paco van Moorsel
Van Moorsel (24) staat sinds 2012 onder contract bij FC Groningen. De middenvelder speelde al 201 wedstrijden in het betaald voetbal en brengt dus de nodige ervaring mee naar Nijmegen.

Welkom bij N.E.C. Christian, Marcel en Paco!

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31