Algemeen

N.E.C., YveY en ABInBev onderzoeken mogelijkheid tot verbeteren horecafaciliteiten

N.E.C., YveY en ABInBev onderzoeken mogelijkheid tot verbeteren horecafaciliteiten

De afgelopen maanden zijn we, N.E.C., YveY en brouwerij ABInBev, druk bezig geweest om in kaart te brengen hoe we vernieuwingen aan kunnen brengen in het stadion. Dit allemaal om onder andere de wachtrijen bij de counters te verkorten.

Graag informeren wij jou als supporter over de planning.

  • De aankomende 3 wedstrijden zullen opgezet zijn zoals afgelopen seizoen. Er staan extra buitenbarren naast de counters waar bier gehaald kan worden.
    Daarnaast zullen er ook een aantal medewerkers rondlopen met tap-tassen, bij hen kun je ook een biertje kopen. Let op, dit kan enkel met jouw pinpas.

  • Vanaf wedstrijd 4 gaan we op de buitenbarren werken met raptaps. Deze functioneren enkel op tanks, dus deze zullen ook geplaatst worden.

  • In de tussentijd gaat ABInBev, samen met ons inventariseren wat er precies bouwkundig nodig is om ook in een aantal counters raptaps te faciliteren.

“We zijn met InBev gesprek over het plaatsen van tanks zodat daar raptaps op kunnen worden aangesloten. Hiermee kun je negen halve liters in een keer tappen. Veel is wel afhankelijk van de infrastructuur en die zal worden aangepakt in samenspraak met de gemeente, veiligheidszaken en natuurlijk de club zelf”, aldus Anne Kolkman locatiemanager YveY in Nijmegen.

Al met al is de hoop dat we na de winterstop voldoende aanpassingen hebben kunnen doen om ervoor te zorgen dat de wachttijden voor de counters zijn ingekort. We hadden graag eerder aanpassingen doorgevoerd, maar helaas zijn we afhankelijk van levertijden van leveranciers.

Wij kijken uit naar een mooi seizoen!

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31