Vacature

N.E.C. zoekt stagiair(e) HR

N.E.C. zoekt stagiair(e) HR

Stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je een opleiding in de richting van human resource? Solliciteer dan voor deze stageplek als stagiair HR bij N.E.C.! 

Wat ga je doen?

Als HR stagiair ga jij aan de slag met een breed scala aan taken binnen het vakgebied HR. Je komt terecht in een gepassioneerde voetbalorganisatie waar dagelijks veel interessante zaken voorbij komen. Bij N.E.C. krijg je de kans om kennis te maken met een breed scala aan HR-instrumenten, denk hierbij aan zaken als ARBO, werving en selectie, beoordelingen, functiewaarderingen, vrijwilligers etc. Het is jouw taak om, samen met de HR manager, alle personele zaken draaiende te houden voor zowel medewerkers als vrijwilligers. 

Wie zoeken wij?

Een derdejaars HBO student met een resultaatgericht vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en uiteraard interesse en kennis over N.E.C. en voetbal. Het betreft een meewerkstage van minimaal 8 maanden. 

  • Competenties
  • Communicatief vaardig
  • Gedreven
  • Proactief
  • Initiatief nemer
  • Zelfstandig 

Vergoeding: geen
Start: februari 2019
Aantal plekken: 1

Interesse? Stuur dan nu je brief mét CV naar donna.dekoning@nec-nijmegen.nl

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 29 maart 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Jong Ajax

Stand Keuken Kampioen Divisie
7 RKC Waalwijk 45
8 Roda JC 44
9 SC Cambuur 44
10 MVV Maastr. 44
11 Jong Ajax 42
12 NEC 42
13 FC Eindhoven 42
14 Almere City 41
15 FC Volendam 37
16 Telstar 37