Zakelijk

NasWerkt komende twee seizoenen rugsponsor N.E.C.

NasWerkt komende twee seizoenen rugsponsor N.E.C.

NasWerkt prijkt ook volgend seizoen op het wedstrijdshirt van N.E.C. Het uitzendbureau met vestigingen in Nijmegen en Den Bosch heeft een overeenkomst getekend voor twee seizoenen.

NasWerkt is gespecialiseerd in het uitzenden, payrolling en werving en selectie. Ze plaatsen uitzendkrachten in diverse branches, voor korte of langere periodes. Vorig jaar heeft NasWerkt de eerste stappen gezet als rugsponsor in De Goffert en de komende jaren willen zij samen met N.E.C. de naamsbekendheid verder vergroten en het partnership ontwikkelen in het business-to-businesskanaal.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: “Wij zijn in de eerste plaats trots dat NasWerkt in deze moeilijke fase de club blijft supporten, in voor- en tegenspoed. Het is bijzonder dat het Nijmeegse bedrijfsleven het wedstrijdshirt van N.E.C. blijft omarmen. NasWerkt is een partner die uitstekend past bij de visie van N.E.C. Zij zijn immers veel meer dan een rugsponsor. Dit hebben ze onder ander vorig jaar laten zien toen ze zijn ingestapt als hoofdfounder van de kerstpakkettenactie en de Mantelzorgdag na het faillissement van EnergieFlex. We hebben er daarom alle vertrouwen in dat we samen nog veel verrassende activiteiten gaan organiseren voor onze supporters en inwoners van het Rijk van Nijmegen.”

Richard Nas, eigenaar van NasWerkt: “ N.E.C. biedt NasWerkt een uniek platform om onze bedrijfseconomische en maatschappelijke doelstellingen extra kracht bij te zetten. De rugpositie op het shirt van N.E.C. is daar voor ons een uitstekend middel voor. NasWerkt staat voor continuïteit en betrouwbaarheid. Wij zijn dan ook van mening dat een langdurig partnership essentieel is om gezamenlijk tot succes te komen. Juist daarom wilden wij heel graag verlengen voor meerdere seizoenen. Uiteraard gaan wij ons op maatschappelijk gebied ook weer volop inzetten voor de stad, de supporters en de club.''

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 25 oktober 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
MVV Maastricht

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 NAC Breda 23
4 Jong Ajax 20
5 Excelsior 20
6 Jong Utrecht 18
7 Go Ahead 17
8 NEC 16
9 Almere City 16
10 FC Eindhoven 15
11 Telstar 14
12 Roda JC 13