Algemeen

Open Dag - Het Kidsplein

Open Dag - Het Kidsplein

Morgen staat de jaarlijkse Open Dag van N.E.C. weer op het programma. Dit jaar zijn er meer bezienswaardigheden en activiteiten dan ooit tevoren. Jong en Oud kunnen een middag vol plezier beleven, met als afsluiting het bezoeken van de wedstrijd N.E.C. – CA Osasuna. Om de paar dagen zullen we de verschillende pleinen, die gedurende de Open Dag zijn opgezet, uitlichten.

Algemene info

De parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, dus bezoek de Open Dag vooral met de fiets of te voet. Supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod zijn niet welkom op de Open Dag. Op het SV-plein staan diverse eet- en drinkstands. Hier is het zowel mogelijk met pin als contant te betalen. Bijpinnen is daar niet mogelijk. Seizoenkaartplushouders hebben van 13.30u-14.00u voorrang bij de verkoop van tweedehands kleding. Deze verkoop vindt plaats bij de fanshop in de Goffert.

Schitterende prijzen

Daarnaast is er weer een mooie loterij met schitterende prijzen. Voor slechts €2,- koop jij al een lot en maak je kans op onder andere een gesigneerd wedstrijdshirt, een seizoenkaart, wedstrijdkaarten, een fanpakket VIP kaarten voor twee personen voor een thuiswedstrijd. En dit is slechts het topje van de ijsberg. Tickets zijn aan te schaffen bij de Juniors stand of bij de lotenverkopers die gedurende de dag rondlopen op de Open Dag.

Programma

Op het kidsplein hoeven kinderen zich zeker niet te vervelen. Om te beginnen is er op het kidsplein, bij en richting de Eendracht, van 14.00 uur tot 15.00 uur een handtekeningen & foto's moment met de selectie van N.E.C.! Daarnaast is er een Strong Viking Obstacle Run. Lukt het jou om alle obstakels uit de weg te gaan? Ook de gamers onder ons kunnen hun ei kwijt gedurende de Open Dag. Laat zien dat jij de beste Fifa 19-speler in Nijmegen en omstreken bent! Op de Eendracht, op het grote kunstgrasveld, wordt tevens een parcours uitgezet. Op dit parcours kun jij oefeningen afwerken en bij een volle stempelkaart kan jij deze inleveren voor een gratis lidmaatschap van de Juniors. Heb jij deze al? Ontvang dan een coole N.E.C. Juniorssjaal!

Voor als je wat minder competitief bent ingesteld kun je je ook laten schminken bij KION. Of maak gebruik van de attracties van Axitraxi. hier kun je onder andere gebuik maken van de springkussens, een rondje maken in de zweefmolen of waan je een weg door het kidsdorp. En dit is nog lang niet alles!

Kom dus zeker een kijkje nemen tijdens de Open Dag morgen!

PS. Om 17.15 uur, voorafgaand aan de warming-up voor de wedstrijd tegen CA Osasuna, is er een korte spelerspresentatie in het stadion. Neem dus op tijd plaats in de Goffert als je deze spelerspresentatie wilt bijwonen.

Tot morgen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Supportersplein

Vandaag schijnen we ons licht op het Supportersplein. Het plein is terug te vinden achter de Gofferttribune. Het programma start om 14.00 uur en loopt tot 17.30 uur.

Algemene info

De parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, dus bezoek de Open Dag vooral met de fiets of te voet. Supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod zijn niet welkom op de Open Dag. Op het SV-plein staan diverse eet- en drinkstands. Hier is het zowel mogelijk met pin als contant te betalen. Bijpinnen is daar niet mogelijk.

Programma

Op het Supportersplein hebben supporters een eigen invulling mogen geven aan het programma gedurende de Open Dag. Zo zijn er twee podia opgesteld. Eén voor de Supportersvereniging en één voor de HKN. Zie hieronder het programma op beide podia.

Podium Supportersvereniging

Tijd Artiest
14.00 uur DJ Eleven
15.00 uur Ricardo
15.30 uur DJ Eleven

Podium HKN

Tijd Artiest
14.00 uur Anna Crystal
15.00 uur Inacopia vs E Turn Al
16.15 uur Affix vs The Victim

Daarnaast wordt er de nieuwe merchandise van N.E.C. verkocht. Vergeet dus zeker niet je nieuwe tenue aan te schaffen! Dit kan in de Fankar, pinnen is hier mogelijk. Voor de lekkernijen ben je eveneens op het goede adres. Het Supportersplein grenst aan het Horecaplein, waardoor je snel je ijs, friet, slushpuppie (in N.E.C.-kleuren) of drank kunt bemachtigen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Stadionplein

Te beginnen met het Stadionplein. Het Stadionplein ligt aan de hoofdingang van het Goffertstadion. Het Stadionplein bevindt zich gedurende de Open Dag echter ook in het stadion. Het programma start om 14.00 uur en loopt tot 17.30 uur.

Algemene info

De parkeermogelijkheden zijn zeer beperkt, dus bezoek de Open Dag vooral met de fiets of te voet. Supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod zijn niet welkom op de Open Dag. Op het SV-plein staan diverse eet- en drinkstands. Hier is het zowel mogelijk met pin als contant te betalen. Bijpinnen is daar niet mogelijk.

Het Stadionplein – Wat is er te doen?

Tijdens de Open Dag is er ontzettend veel te beleven. Hieronder hebben we voor u op een rijtje gezet welke activiteiten dit jaar plaatsvinden op het Stadionplein.

Strong Viking maakt de Open Dag mede mogelijk. Zij zullen op het voorplein aanwezig zijn met een welkomstboog en een échte Obstacle Run! - Wil je Nijmegen zien vanuit de lucht? Met de Skywatch op het Stadionplein kijk je uit over het gehele Goffertpark en omstreken. Koop je kaartjes à €2,- per persoon in het kassagebouw. Pinnen is mogelijk. - Er staan twee stands voor de verkoop van merchandise. Tevens is het de eerste dag dat de nieuwe N.E.C.-kleding in de verkoop gaan. Ben jij de eerste die het nieuwe shirt aanschaft? Pinnen is mogelijk. - Daarbij is Sport met Snelders aanwezig op de Open Dag. Zij kunnen je nieuwe kleding direct bedrukken, waardoor jouw naam direct op het N.E.C.-shirt prijkt! - Het kassagebouw is geopend voor de aankoop van een kaartje tegen CA Osasuna. Voor seizoenkaarthouders kosten kaarten slechts €5,-. Voor supporters zonder seizoenkaart is de ticketprijs €10,-, t/m 17 jaar en 60+ kunnen kaarten kopen voor €7,50. Pinnen is mogelijk. - Altijd al een kijkje willen nemen in de spelersbus van N.E.C.? Dat kan! De bus staat geparkeerd op het Stadionplein en dus kan jij je even in de wereld wanen van onder andere Rens van Eijden! - Tot slot is de receptiebalie van het Goffertstadion natuurlijk ook geopend. Hier kunt u gedurende de dag seizoenkaarten, clubkaarten en wedstrijdtickets voor de competitie aanschaffen. Pinnen is mogelijk.

  Het Stadionplein – Dit is nieuw!

  Natuurlijk zijn er dit jaar weer nieuwe activiteiten georganiseerd om onze supporters extra te vermaken. Hieronder worden verschillende activiteiten uitgelicht.

  - Voor de wedstrijd tegen CA Osasuna bestaat de mogelijkheid om vooraf deel te nemen aan een heerlijk buffet in de Jupiler Lounge. Hiervoor dien je je wel aan te melden. Voor slechts €30,- per persoon maak je gebruik van het buffet inclusief drank (wijn, bier en fris), krijg je een toegangskaart voor de wedstrijd N.E.C. – CA Osasuna en bekijk je deze wedstrijd vanuit een business seat. Het buffet vindt plaats tussen 15.45 uur en 17.15 uur. Geef je op via ticketing@nec-nijmegen.nl - In ons restaurant Bikkels wordt driemaal een Bloedkuulquiz georganiseerd. Om 14.30 uur, 15.15 uur en 16.00 uur kun jij je kennis laten testen rondom N.E.C.! - In de oude bestuurskamer zal een pop-up museum te zien zijn. Onder leiding van Hans Vossenberg duik je hier in de geschiedenis van N.E.C. en schroom daarbij vooral niet om vragen te stellen.

  Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 23 augustus 2019 Parkstad Limburg Stadion
  Roda JC
  20:00
  N.E.C.

  Stand Keuken Kampioen Divisie
  9 TOP Oss 3
  10 Jong Utrecht 3
  11 Go Ahead 3
  12 Jong Ajax 1
  13 Jong PSV 1
  14 NEC 1
  15 FC Den Bosch 1
  16 Jong AZ 1
  17 Helmond Sp. 1
  18 Roda JC 1