Zakelijk

Personato& N.E.C. twee jaar langer aan elkaar verbonden

Personato& N.E.C. twee jaar langer aan elkaar verbonden
Personato prijkt ook de komende twee seizoenen met trots op de mouw van het shirt van N.E.C. Zusterbedrijf TopProfile Executive Search haakt wederom aan als actief lid.

Joris van den Beuken (Chief Recruitment Officer van Personato) is zeer verheugd met de verlenging: “Sinds 2009 zijn wij trotse sponsor, partner én supporter van deze mooie Gelderse voetbalclub. N.E.C. is een club met herkenbare ambities en talenten, zowel op sportief als zakelijk vlak. Wij zijn daarom erg blij dat we de samenwerking met twee jaar hebben verlengd.”

Vanuit TopProfile Executive Search geeft Jeroen ter Weeme (Algemeen Directeur van TopProfile) aan: “Buiten de sportieve prestaties op het veld van N.E.C. is voor ons beider bedrijven ook het commerciële netwerk i.c.m. de actieve businessclub O.S.R.N. zeer belangrijk. Naamsbekendheid en het activeren van business-to-business contacten zijn essentieel in onze dienstverlening. Dit willen we graag de komende seizoenen blijven omarmen.”

Personato zorgt al 16 jaar voor de mooiste transfers op de arbeidsmarkt in Zuid- en Oost-Nederland. Dat doet het met 65 enthousiaste mensen. Vakmensen met een sterke persoonlijkheid, authenticiteit en ambitie in hun eigen specialisme. Van den Beuken: “Wij vinden als recruitment organisatie de droombaan voor mensen die onder de radar (oriënterend en vertrouwelijk) openstaan voor een next step in hun carrière en voorzien bedrijven van dit talent. Naast werving en selectie biedt Personato ook andere diensten aan waaronder detachering, recruitment optimalisatie en maatwerk arbeidsmarktcommunicatie trajecten.”

Het bedrijf TopProfile Executive Search is als zusterorganisatie complementair aan Personato. TopProfile is dé businesspartner voor professionele bemiddeling van management- en directiefuncties voor midden- en grootbedrijf. Daarnaast behartigen we opvolgingsvraagstukken binnen familiebedrijven, dit gericht op richting- en inrichtingsvraagstukken van de managementstructuur. TopProfile richt zich op permanente invulling, vraagstukken op het gebied van interim management- en organisatieadvies.

Voor meer informatie over Personato ga naar: www.personato.nl & meer info over TopProfile Executive Search ga naar www.topprofile.nl.
KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36