Transfernieuws

Randy Wolters tekent voor twee jaar bij N.E.C

Randy Wolters tekent voor twee jaar bij N.E.C

N.E.C. heeft linksbuiten Randy Wolters gecontracteerd. De 28-jarige aanvaller komt transfervrij over van het Schotse Dundee FC, waar zijn contract is ontbonden, en tekent voor twee jaar in Nijmegen. Wolters sluit deze week direct aan bij de selectie van Jack de Gier. 

Technisch directeur Remco Oversier over de komst van Wolters: “Met Randy halen we opnieuw een speler binnen die perfect past in onze Bloedkuul. Randy is een échte explosieve linksbuiten met diepgang en een goede voorzet en beschikt daarnaast over een geweldige mentaliteit. Met zijn ervaring in zowel de Ere- als de Eerste Divisie brengt hij daarnaast meer senioriteit en balans op dat vlak in onze ploeg.”

“Ik ben enorm blij om terug te zijn in Nederland,” aldus Wolters. “Ik heb N.E.C. altijd al een mooie club gevonden en denk dat ik met mijn manier van spelen iets kan brengen wat men hier graag ziet. Ik kijk er naar uit om wedstrijden te spelen in de Goffert en om er samen met iedereen bij de club twee mooie seizoenen van te maken.”

Met de komst van Wolters weet N.E.C. zich verzekerd van de nodige ervaring. Wolters speelde 170 duels in de Keuken Kampioen Divisie en 40 duels in de Eredivisie voor onder andere Go Ahead Eagles, ADO Den Haag en VVV-Venlo en 7 duels in de Schotse Premier League. Hierin was Wolters goed voor 32 goals en 23 assists.

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36