Voetbal Academie

Recordopbrengst veiling Voetbal Academie N.E.C.

Recordopbrengst veiling Voetbal Academie N.E.C.
Maandagavond 11 april werd het Goffertstadion voor de tweede keer omgetoverd tot veilingslocatie. Deze gala-avond stond in het teken van de Voetbal Academie van N.E.C. Doel van de avond was om opbrengsten te genereren voor de verdere ontwikkeling van talent op de jeugdopleiding. De veiling bracht een recordbedrag op van €76.850!

Verschillende partners en sponsoren, spelers en oud-spelers hadden geheel belangeloos de mooiste veilingkavels ter beschikking gesteld, waaronder een gesigneerde shirt van Alireza Jahanbakhsh van het Iraans elftal, concertkaarten voor Beyoncé, rugsponsorschap voor Feyenoord – N.E.C., een voetbalclinic gegeven door Patrick Pothuizen en twee dagen mee op trainingskamp in Spanje tijdens de winterstop in 2017. De in totaal 32 items werden in een rap tempo geveild door cabaretier Leon van der Zanden.

Spelers als ober

Tussen het veilen door werden de gasten verwend met een exclusief viergangendiner van sterrenkok Ron Blaauw, waarbij de aanwezige selectiespelers het voorgerecht uitserveerden. Na het diner en de veiling was er in de brasserie nog een afterparty waar Xander de Buisonjé de aanwezige gasten trakteerde op een oorstrelend concert. Tijdens de afterparty werd ten slotte de definitieve veilingopbrengst bekendgemaakt: € 76.850.

‘Talentontwikkeling verder optimaliseren’

Algemeen directeur Bart van Ingen: “Ook al werd deze veilingavond voor het tweede jaar op rij georganiseerd: de inzet en inbreng, het enthousiasme van onze partners en de hoogte van de veilingopbrengst zijn opnieuw hartverwarmend. Deze avond is niet alleen gezellig, we hebben ook echt aandacht kunnen vragen voor het belang van de Voetbal Academie om zo onze visie op talentontwikkeling verder te kunnen optimaliseren.”
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League