Algemeen Kaartverkoop

Scoor nu jouw halve seizoenkaart en mis geen minuut meer na de winterstop!

Scoor nu jouw halve seizoenkaart en mis geen minuut meer na de winterstop!

Met de feestdagen voor de deur is het vanaf heden weer mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen of om deze cadeau te doen! Vanaf € 83,- kunnen N.E.C’ers zich er al van verzekeren dat zij geen minuut meer missen in de tweede seizoenshelft!

N.E.C. speelt na de winstertop nog negen thuiswedstrijden in de eigen Goffert, tegen onder andere Eredivisie-degradanten FC Twente en Roda JC en de kampioen van vorig jaar, Jong Ajax. Het aanschaffen van een halve seizoenkaart is bijna 30% voordeliger dan het aanschaffen van losse wedstrijdkaarten.

Uiteraard is het ook mogelijk om de halve seizoenkaart cadeau te doen tijden de feestdagen, waarbij wij zorgen voor een passende cadeauverpakking zodat dit cadeau er altijd uitspringt onder de kerstboom of tussen alle sinterklaascadeau’s!

Supporters die hun halve seizoenkaart aanschaffen vóór het laatste thuisduel van 2018, tegen de Sterrendragers van MVV Maastricht, krijgen dit duel er gratis bij. Het voordeel van de halve seizoenkaart ten opzichte van het aanschaffen van losse wedstrijdtickets is dan dus nog hoger!

SCOOR HIER DIRECT JOUW HALVE SEIZOENKAART

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36