Algemeen Kaartverkoop

Scoor nu jouw halve seizoenkaart en mis geen minuut meer na de winterstop!

Scoor nu jouw halve seizoenkaart en mis geen minuut meer na de winterstop!

Met de feestdagen voor de deur is het vanaf heden weer mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen of om deze cadeau te doen! Vanaf € 83,- kunnen N.E.C’ers zich er al van verzekeren dat zij geen minuut meer missen in de tweede seizoenshelft!

N.E.C. speelt na de winstertop nog negen thuiswedstrijden in de eigen Goffert, tegen onder andere Eredivisie-degradanten FC Twente en Roda JC en de kampioen van vorig jaar, Jong Ajax. Het aanschaffen van een halve seizoenkaart is bijna 30% voordeliger dan het aanschaffen van losse wedstrijdkaarten.

Uiteraard is het ook mogelijk om de halve seizoenkaart cadeau te doen tijden de feestdagen, waarbij wij zorgen voor een passende cadeauverpakking zodat dit cadeau er altijd uitspringt onder de kerstboom of tussen alle sinterklaascadeau’s!

Supporters die hun halve seizoenkaart aanschaffen vóór het laatste thuisduel van 2018, tegen de Sterrendragers van MVV Maastricht, krijgen dit duel er gratis bij. Het voordeel van de halve seizoenkaart ten opzichte van het aanschaffen van losse wedstrijdtickets is dan dus nog hoger!

SCOOR HIER DIRECT JOUW HALVE SEIZOENKAART

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 22 februari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Almere City

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Jong Ajax 37
11 Almere City 37
12 FC Eindhoven 35
13 FC Volendam 35
14 SC Cambuur 34
15 NEC 32
16 Telstar 25
17 FC Dordrecht 18
18 Jong AZ 17
19 Helmond Sp. 14