Algemeen

Scoor nu jouw Limited Edition N.E.C.-sjaal 

Scoor nu jouw Limited Edition N.E.C.-sjaal 

Bij een feestelijke aangelegenheid zoals een verjaardag horen natuurlijk bijzondere cadeaus. N.E.C. viert vandaag haar 120e verjaardag en biedt N.E.C.’ers, met een terugblik op het verleden, een unieke actie. Ter ere van het 120-jarig bestaan is er namelijk een Limited Edition N.E.C.-sjaal ontworpen die online kan worden besteld. Let op: er zijn slechts 120 sjaals gemaakt en op=op! 

De N.E.C.-sjaal is vanaf zondag 15 november te bestellen in de online Fanshop. De week erop worden alle sjaals verstuurd. Aan de voorzijde van de sjaal wordt gerefereerd aan het 120-jarig bestaan van N.E.C. en op de achterzijde wordt teruggeblikt op deze prachtige mijlpaal van de Nijmeegse club door middel van alle logo's die door de jaren heen op onze borst hebben geprijkt. 
 
Unieke sjaal 

Naast het feit dat er slechts 120 N.E.C.-sjaals worden verkocht is jouw (potentiële) sjaal écht uniek. Alle exemplaren zijn namelijk genummerd op het kaartje dat aan de sjaal hangt. Zo weet je exact welk nummer jij in je bezit hebt. Wees er snel bij en zorg dat jij één van deze unieke sjaals weet te bemachtigen!  

Bestel jouw sjaal hier!

Keuken Kampioen Divisie Zondag 6 december 2020 Stadion De Vliert
FC Den Bosch
12:15
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 SC Cambuur 37
2 Almere City 31
3 Graafschap 31
4 NAC Breda 28
5 NEC 27
6 FC Volendam 24
7 Telstar 22
8 FC Eindhoven 21
9 Excelsior 20
10 Roda JC 20