Algemeen

Seizoenkaart vanaf nu ook betaalkaart

Seizoenkaart vanaf nu ook betaalkaart

Vanaf seizoen 2018-2019 betalen seizoenkaarthouders met hun seizoenkaart in het Goffertstadion. De N.E.C. betaalkaart, waarmee reeds betaald kon worden, blijft ook gehandhaafd voor bezoekers die op incidentele basis wedstrijden van N.E.C. bezoeken.

Opwaarderen via de app of online

In de nieuwe seizoenkaart, die uiterlijk twee weken voor de eerste competitiewedstrijd bij seizoenkaarthouders op de deurmat valt, is een betaalfunctie geïntegreerd. Via www.mijnnecbetaalkaart.nl of de N.E.C. Knip app kan het saldo op de kaart opgewaardeerd worden. Wedstrijdbezoekers die geen seizoenkaart hebben kunnen nog steeds in het stadion de losse N.E.C. betaalkaart aanschaffen. Op wedstrijddagen kunnen beide betaalkaarten ook via een contante of pinbetaling worden opgewaardeerd. Dit kan bij een van de 17 servicepunten in het Gofferstadion.

Betalen

Als er saldo op de kaart staat, betaal je eenvoudig bij de horecapunten door de seizoen- of losse betaalkaart op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling en het bedrag wordt dan direct van je rekening geschreven. Via www.mijnnecbetaalkaart.nl of de N.E.C. Knip app kun je, indien je je kaart hebt geregistreerd, direct je saldo bekijken en opwaarderen.

Verlies of diefstal

De kosten om bij verlies een nieuwe seizoenkaart te bestellen zijn € 15,-. Een nieuwe betaalkaart kost € 2,-. Indien je je kaart hebt geregistreerd is het mogelijk om bij verlies of diefstal je pas te blokkeren, zodat je je tegoed niet kwijtraakt.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 22 februari 2019 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
Almere City

Stand Keuken Kampioen Divisie
10 Jong Ajax 37
11 Almere City 37
12 FC Eindhoven 35
13 FC Volendam 35
14 SC Cambuur 34
15 NEC 32
16 Telstar 25
17 FC Dordrecht 18
18 Jong AZ 17
19 Helmond Sp. 14