Algemeen

Transfer Rens van Eijden naar Dinamo Moskou gaat niet door

Transfer Rens van Eijden naar Dinamo Moskou gaat niet door
Na weken van onderhandelen met de Russische club Dinamo Moskou hebben N.E.C. en Rens van Eijden besloten om alle onderhandelingen rondom de transfer af te blazen.

Op 15 januari jongstleden zijn Dinamo Moskou en N.E.C. tot een overeenkomst gekomen wat betreft de transfer van Rens van Eijden. N.E.C. en Rens van Eijden hebben vervolgens aan alle overeengekomen eisen en criteria voldaan – inclusief twee positieve medische keuringen – die Dinamo Moskou stelde aan zowel N.E.C. als de speler, om zo te komen tot een definitieve transfer.

In de laatste fase van de afwikkeling van de transfer zijn echter door Dinamo Moskou zowel aan N.E.C. als aan Van Eijden onverwachte, aanvullende en in onze ogen onredelijke eisen en verzoeken gesteld. In goed overleg tussen N.E.C. en Van Eijden is besloten dat we niet aan deze eisen en verzoeken kunnen en willen voldoen.

N.E.C. en Van Eijden zijn zich bewust van de consequenties van het niet doorgaan van deze transfer, zowel op sportief als op financieel gebied. De aankomende dagen zullen Rens van Eijden en N.E.C. zich beraden over de mogelijkheden en de toekomst van Van Eijden.
Eredivisie Zondag 14 augustus 2022 Kras Stadion
FC Volendam
12:15
N.E.C.

Stand Eredivisie
9 FC Volendam 1
10 RKC Waalwijk 1
11 Heerenveen 1
12 Sparta R'dam 1
13 Fortuna Sit. 0
14 NEC 0
15 Go Ahead 0
16 SC Cambuur 0
17 Vitesse 0
18 FC Emmen 0