Voetbal Academie

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss
Ook afgelopen weekend namen de teams uit de jeugdopleiding van N.E.C./FC Oss het weer op in de competitie. N.E.C./FC Oss O19 speelde de Gelderse derby tegen De Graafschap O19, waar de wedstrijd van O17 tegen FC Groningen O17 werd uitgesteld. Er werden wisselende resultaten geboekt. Hieronder vind je de uitslagen van de jeugdteams.

Voor N.E.C./FC Oss O19 stond er dus een derby op het programma. De leeftijdsgenoten van De Graafschap, die na tien speelronde de dertiende positie op de ranglijst bekleedde, kwamen op bezoek op De Eendracht. De Nijmegenaren die de laatste weken in een dalletje zaten mochten na de wedstrijd weer eens juichen, want de er werd met 3-1 gewonnen! Door de overwinning staat N.E.C./FC Oss O19 op een vijfde plek en heeft het aansluiting gevonden met de bovenste plaatsen. Voor De Graafschap was het een teleurstellend weekend, want zij zakken naar de laatste plek.

N.E.C./FC Oss O15 ging op bezoek in en tegen FC Den Bosch. De Bosschenaren bevinden zich onderin de ranglijst, waar de Nijmegenaren zich in de middenmoot hebben gepositioneerd. Het lukte N.E.C./FC Oss O15 echter niet het net te vinden afgelopen weekend, evenals de tegenstander, en dus eindigde de wedstrijd met de stand waarmee het begon: 0-0.

N.E.C./FC Oss O13 en Spartaan'20 O13 staan beide in de middenmoot van de competitie. De winnaar zou aansluiten bij de top, waar de verliezer zou zakken naar de het rechterrijtje. De wedstrijd op De Eendracht zou echter niet positief uitpakken voor de ploeg uit Nijmegen. Het was lange tijd een spannende wedstrijd, maar het was Spartaan'20 O13 dat er met de overwinning en de punten vandoor ging: 2-3.

Schaduw- en vooropleiding

Thuis Uit Uitslag Soort
Hollandia O19 N.E.C./FC Oss O19-2 6 - 1 Competitie
N.E.C./FC Oss O17:2 Quick Boys O17 1 - 1 Competitie
N.E.C./FC Oss O15:2 DZC'68 O15 0 - 1 Competitie
N.E.C./FC Oss O13:2 Union O13 3 - 5 Competitie
N.E.C./FC Oss O11 VVV-Venlo O11 7 - 9 Competitie
N.E.C./FC Oss O9 Roda JC O9 18 - 11 Competitie
VVV-Venlo O9 N.E.C./FC Oss O9:2 10 - 7 Competitie


 
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League