Algemeen

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Tijdens de lerarenstaking van afgelopen week waren vijftig kinderen uit de omgeving Nijmegen te gast in het Goffertstadion. Zo bood N.E.C. de ouders een alternatief voor de kinderen die op deze doordeweekse dag niet op school terecht konden.

Om 9.00 uur werden de kinderen ontvangen op De Eendracht en werd eerst een clinic verzorgd door de spelers van de voetbalacademie van N.E.C. Kort daarna meldden de kinderen zich aan de rand van het trainingsveld om de handtekeningen te scoren van de selectiespelers van N.E.C. Op die kregen de scholieren een eigen momentje met hun helden uit De Goffert.

 Na een smakelijke lunch werd het Goffertpark schoongemaakt. Met prikkers en vuilniszakken gingen deze helden op pad om de rotzooi rondom het stadion op te ruimen. Na een uur lang hard gewerkt te hebben werd de groep opgesplitst om een film te kijken of een spandoek te maken!

 Benieuwd naar hoe het spandoek eruitziet? Tijdens de wedstrijd N.E.C. - FC Den Bosch, op zondag 12 januari, zal het spandoek getoond worden. De kinderen zullen die wedstrijd ook zelf aanwezig zijn, zij ontvingen twee tickets voor dit mooie affiche.

Stand Keuken Kampioen Divisie
3 Volendam 55
4 Jong Ajax 54
5 NAC Breda 50
6 Go Ahead 48
7 Excelsior 47
8 NEC 45
9 Almere City 44
10 Telstar 44
11 Jong Utrecht 38
12 Den Bosch 35