Algemeen

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Tijdens de lerarenstaking van afgelopen week waren vijftig kinderen uit de omgeving Nijmegen te gast in het Goffertstadion. Zo bood N.E.C. de ouders een alternatief voor de kinderen die op deze doordeweekse dag niet op school terecht konden.

Om 9.00 uur werden de kinderen ontvangen op De Eendracht en werd eerst een clinic verzorgd door de spelers van de voetbalacademie van N.E.C. Kort daarna meldden de kinderen zich aan de rand van het trainingsveld om de handtekeningen te scoren van de selectiespelers van N.E.C. Op die kregen de scholieren een eigen momentje met hun helden uit De Goffert.

 Na een smakelijke lunch werd het Goffertpark schoongemaakt. Met prikkers en vuilniszakken gingen deze helden op pad om de rotzooi rondom het stadion op te ruimen. Na een uur lang hard gewerkt te hebben werd de groep opgesplitst om een film te kijken of een spandoek te maken!

 Benieuwd naar hoe het spandoek eruitziet? Tijdens de wedstrijd N.E.C. - FC Den Bosch, op zondag 12 januari, zal het spandoek getoond worden. De kinderen zullen die wedstrijd ook zelf aanwezig zijn, zij ontvingen twee tickets voor dit mooie affiche.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 20 december 2019 Jan Louwers Stadion
FC Eindhoven
20:00
N.E.C.

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 Excelsior 34
6 Go Ahead 31
7 NAC Breda 31
8 Jong Utrecht 28
9 Almere City 28
10 NEC 27
11 Telstar 26
12 FC Den Bosch 25
13 FC Eindhoven 22
14 Jong AZ 20