Algemeen

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Vijftig kinderen te gast in De Goffert bij lerarenstaking.

Tijdens de lerarenstaking van afgelopen week waren vijftig kinderen uit de omgeving Nijmegen te gast in het Goffertstadion. Zo bood N.E.C. de ouders een alternatief voor de kinderen die op deze doordeweekse dag niet op school terecht konden.

Om 9.00 uur werden de kinderen ontvangen op De Eendracht en werd eerst een clinic verzorgd door de spelers van de voetbalacademie van N.E.C. Kort daarna meldden de kinderen zich aan de rand van het trainingsveld om de handtekeningen te scoren van de selectiespelers van N.E.C. Op die kregen de scholieren een eigen momentje met hun helden uit De Goffert.

 Na een smakelijke lunch werd het Goffertpark schoongemaakt. Met prikkers en vuilniszakken gingen deze helden op pad om de rotzooi rondom het stadion op te ruimen. Na een uur lang hard gewerkt te hebben werd de groep opgesplitst om een film te kijken of een spandoek te maken!

 Benieuwd naar hoe het spandoek eruitziet? Tijdens de wedstrijd N.E.C. - FC Den Bosch, op zondag 12 januari, zal het spandoek getoond worden. De kinderen zullen die wedstrijd ook zelf aanwezig zijn, zij ontvingen twee tickets voor dit mooie affiche.

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31