Algemeen

Vind als eerste de nieuwe site van N.E.C. en win een gratis seizoenkaart!

Vind als eerste de nieuwe site van N.E.C. en win een gratis seizoenkaart!

Morgen gaat de vernieuwde N.E.C. website live! De website, ontwikkeld door tenuesponsor GX Software en vormgegeven door partner LinkU, zal vanaf 12.00 uur te bezichtigen zijn via www.nec-nijmegen.nl. Een uur eerder zal de vernieuwde site echter al zichtbaar zijn op twee andere locaties in Nijmegen.

Via de Social Media kanalen vanaf 10.30 uur tot 11.30 uur hints verspreid worden over de locaties waar de website al te vinden is. N.E.C.-supporters die op zoek gaan naar de website, deze als eerste vinden en er een selfie bij maken, winnen een gratis seizoenkaart! Onder degenen die de website later, voor 12.00 uur, vinden worden er nog diverse prijzen verloot. De prijzen en de winnaars worden maandag 5 juni bekend gemaakt bekend op de nieuwe website.

Meedoen?

Wil jij een gratis seizoenkaart winnen of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar de nieuwe website van N.E.C. en kun je niet wachten tot 12.00 uur? Hou dan zaterdag vanaf 10.30 uur onze kanalen in de gaten. Als je de website op de betreffende locatie hebt gevonden en een foto hebt gemaakt, dan kun je deze mailen naar info@nec-nijmegen.nl.

Supporters die hun seizoenkaart reeds hebben verlengd kunnen uiteraard ook deelnemen aan deze actie. Zij zullen het aanschafbedrag van hun seizoenkaart terugkrijgen of mogen een extra seizoenkaart bestellen.

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31