Algemeen

Vind als eerste de nieuwe site van N.E.C. en win een gratis seizoenkaart!

Vind als eerste de nieuwe site van N.E.C. en win een gratis seizoenkaart!

Morgen gaat de vernieuwde N.E.C. website live! De website, ontwikkeld door tenuesponsor GX Software en vormgegeven door partner LinkU, zal vanaf 12.00 uur te bezichtigen zijn via www.nec-nijmegen.nl. Een uur eerder zal de vernieuwde site echter al zichtbaar zijn op twee andere locaties in Nijmegen.

Via de Social Media kanalen vanaf 10.30 uur tot 11.30 uur hints verspreid worden over de locaties waar de website al te vinden is. N.E.C.-supporters die op zoek gaan naar de website, deze als eerste vinden en er een selfie bij maken, winnen een gratis seizoenkaart! Onder degenen die de website later, voor 12.00 uur, vinden worden er nog diverse prijzen verloot. De prijzen en de winnaars worden maandag 5 juni bekend gemaakt bekend op de nieuwe website.

Meedoen?

Wil jij een gratis seizoenkaart winnen of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar de nieuwe website van N.E.C. en kun je niet wachten tot 12.00 uur? Hou dan zaterdag vanaf 10.30 uur onze kanalen in de gaten. Als je de website op de betreffende locatie hebt gevonden en een foto hebt gemaakt, dan kun je deze mailen naar info@nec-nijmegen.nl.

Supporters die hun seizoenkaart reeds hebben verlengd kunnen uiteraard ook deelnemen aan deze actie. Zij zullen het aanschafbedrag van hun seizoenkaart terugkrijgen of mogen een extra seizoenkaart bestellen.

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 26 oktober 2018 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
TOP Oss

Stand Keuken Kampioen Divisie
1 Go Ahead 23
2 Sparta R'dam 21
3 FC Twente 20
4 Almere City 20
5 FC Den Bosch 19
6 NEC 18
7 SC Cambuur 17
8 Jong Ajax 16
9 TOP Oss 15
10 Jong PSV 15