Voorbeschouwing

Voorbeschouwing en wedstrijdselectie Heerenveen- N.E.C. (+ video)

Voorbeschouwing en wedstrijdselectie Heerenveen- N.E.C. (+ video)
Zaterdagavond speelt N.E.C. de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen.

Ondanks de achillespeesblessure van Rick ten Voorde reist N.E.C. met vertrouwen af naar het noorden voor SC Heerenveen - N.E.C., zaterdagavond om 18:45 uur. Dat vertrouwen is gebaseerd op trainingen in de afgelopen week, maar ook op gesprekken die hebben plaatsgevonden. 'Over de wedstrijd N.E.C. - Heracles Almelo hebben we uitvoerig gesproken. Dit had winst moeten zijn. Tot nu toe kunnen we het alleen onszelf verwijten dat we niet meer punten gepakt hebben, niet de tegenstander.' legt trainer Wiljan Vloet uit.

De wedstrijd in Heerenveen zaterdag zal niet te vergelijken zijn met de thuiswedstirjd eerder dit seizoen. 'Er spelen andere spelers daar en het publiek in Heerenveen zal niet tevreden zijn met hoe het nu gaat. Ze hebben een paar keer verloren dus ook voor ons zijn er zeker kansen. Ik verwacht niet dat Bas Dost zal spelen na het bizarre verhaal rondom hem. In de voorbereiding op deze wedstrijd hebben we vooral gekeken naar SC Heerenveen - FC Groningen. Al met al kan het zaterdag een aparte wedstrijd worden.' aldus Vloet.

Er staat N.E.C. slechts één ding te doen vertelt de N.E.C. trainer. 'Wij moeten het maximale geven en gulziger zijn!'

Ten opzichte van de wedstrijd tegen Heracles Almelo keren Leroy George en Bram Nuytinck terug van een schorsing en is ook Rens van Eijden weer van de partij. Hij was lang uitgeschakeld door een knieblessure.

Wedstrijdselectie: Rémy Amieux, Gábor Babos, Thomas Chatelle, Jasper Cillessen, Lorenzo Davids, Rens van Eijden, Leroy George, John Goossens, Bram Nuytinck, Mark Otten, Lasse Schöne, Adnan Secerovic, Bas Sibum, Björn Vleminckx, Niels Wellenberg, Nathaniel Will, Niki Zimling, Ramon Zomer.

Geblesseerd: Rick ten Voorde

VOLG N.E.C. VIA TWITTER

Stand Keuken Kampioen Divisie
4 Den Bosch 63
5 Go Ahead 63
6 TOP Oss 62
7 Almere 62
8 RKC 59
9 NEC 58
10 Cambuur 58
11 Jong Ajax 56
12 MVV Maastr. 54
13 Roda JC 53