Zakelijk

Your Productions en N.E.C. verlengen samenwerking

Your Productions en N.E.C. verlengen samenwerking

Your Productions en N.E.C. gaan hun samenwerking het komende seizoen intensiveren. Beide partijen hebben hun handtekening onder een nieuwe overeenkomst gezet. Your Productions is sinds 2015 de officiële video-partner van N.E.C. TV.

Your Productions is in 2012 opgericht door Jorn Grisel en Richard Derks. Het Wijchense videoproductiebedrijf is gepassioneerd in het maken van creatieve films voor bedrijven en evenementen. Unieke, krachtige video’s welke perfect inzetbaar zijn voor o.a. social media, tv en op websites. Hierbij kan men denken aan een bedrijfsfilm, promotiefilm, aftermovie, luchtvideo en animatiefilm. Zij verzorgen de complete productie van concept tot montage. 

“Samen met N.E.C. gaan we ook dit jaar weer toffe videocontent maken die de club nog dichter bij de supporters brengt. Met de onthullingsvideo’s van de nieuwe spelers en de video’s van de nieuwe thuis- en uitshirts hebben we dit jaar een mooie start gemaakt van het seizoen.” – Richard Derks, Your Productions 

In de afgelopen jaren heeft Your Productions met relaties zoals; Strong Viking, Herbalife en Le Champion (o.a. Amsterdam Marathon, Dam tot Damloop) mooie referenties opgebouwd.

Wilco van Schaik, algemeen directeur N.E.C.: "We vinden het belangrijk om onze achterban zo goed mogelijk te informeren. Er gebeurt dagelijks enorm veel bij een betaaldvoetbal organisatie. Niet alleen het voetbalnieuws voor onze supporters, maar ook de activiteiten van de businessclub en de maatschappelijke stichting. Het is daarom belangrijk om een krachtige communicatie-tool te ontwikkelen waarmee we onze relaties doelgericht kunnen bereiken. Video is hiervoor een uitstekend middel en zal alleen maar aan betekenis winnen. De afgelopen periode heb ik ervaren dat Your Productions van grote toegevoegde waarde is om ons verhaal op een onderscheidende en creatieve wijze te produceren. Wij kijken er daarom naar uit om de samenwerking met Your Productions verder uit te bouwen."

Eredivisie Zaterdag 30 maart 2024 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
PSV

Stand Eredivisie
1 PSV 72
2 Feyenoord 62
3 FC Twente 53
4 AZ 49
5 Ajax 41
6 NEC 39
7 Go Ahead 37
8 FC Utrecht 36
9 Fortuna Sit. 34
10 Sparta R'dam 31