Algemeen

Zing jij samen met EnergieFlex een mooi bedrag bij elkaar voor N.E.C. Maatschappelijk?

Zing jij samen met EnergieFlex een mooi bedrag bij elkaar voor N.E.C. Maatschappelijk?

11 Augustus is het dan eindelijk zover, de Kick-Off van het seizoen 2018-2019! Het moment waar we allemaal op zitten te wachten.

Tijdens de Open Dag zullen er verschillende activiteiten te doen zijn rondom de Goffert. Een daarvan is de karaoke-show georganiseerd door onze hoofdsponsor EnergieFlex. Iedereen kan de mooie N.E.C. liederen komen zingen, waar misschien wel een speler uit de selectie met je meezingt!

EnergieFlex vindt het belangrijk dat alle supporters achter het team en de staf staan. Om dit te laten blijken vindt EnergieFlex het een goed idee om iedereen massaal het clublied van N.E.C. mee te laten zingen in de Goffert. Hiervoor moet natuurlijk nog even geoefend worden tijdens de karaoke-show van EnergieFlex! Per deelnemer zal EnergieFlex 10 euro doneren aan N.E.C. Maatschappelijk, wat een geweldig initiatief is van onze hoofdsponsor.

EnergieFlex wil, net als N.E.C., de komende jaren het verschil maken in de samenleving. Heel Nijmegen in beweging krijgen. EnergieFlex stimuleert dit op deze manier door N.E.C. Maatschappelijk te steunen. 

Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen, dus oefen thuis en wie weet is dit het begin van je prachtige zangcarrière!

Keuken Kampioen Divisie Vrijdag 14 december 2018 Goffertstadion
N.E.C.
20:00
MVV

Stand Keuken Kampioen Divisie
5 TOP Oss 30
6 Roda JC 28
7 Almere City 28
8 Jong PSV 26
9 Jong Ajax 25
10 NEC 25
11 SC Cambuur 25
12 MVV Maastr. 23
13 Telstar 22
14 FC Volendam 21