Algemeen

Zing jij samen met EnergieFlex een mooi bedrag bij elkaar voor N.E.C. Maatschappelijk?

Zing jij samen met EnergieFlex een mooi bedrag bij elkaar voor N.E.C. Maatschappelijk?

11 Augustus is het dan eindelijk zover, de Kick-Off van het seizoen 2018-2019! Het moment waar we allemaal op zitten te wachten.

Tijdens de Open Dag zullen er verschillende activiteiten te doen zijn rondom de Goffert. Een daarvan is de karaoke-show georganiseerd door onze hoofdsponsor EnergieFlex. Iedereen kan de mooie N.E.C. liederen komen zingen, waar misschien wel een speler uit de selectie met je meezingt!

EnergieFlex vindt het belangrijk dat alle supporters achter het team en de staf staan. Om dit te laten blijken vindt EnergieFlex het een goed idee om iedereen massaal het clublied van N.E.C. mee te laten zingen in de Goffert. Hiervoor moet natuurlijk nog even geoefend worden tijdens de karaoke-show van EnergieFlex! Per deelnemer zal EnergieFlex 10 euro doneren aan N.E.C. Maatschappelijk, wat een geweldig initiatief is van onze hoofdsponsor.

EnergieFlex wil, net als N.E.C., de komende jaren het verschil maken in de samenleving. Heel Nijmegen in beweging krijgen. EnergieFlex stimuleert dit op deze manier door N.E.C. Maatschappelijk te steunen. 

Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen, dus oefen thuis en wie weet is dit het begin van je prachtige zangcarrière!

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36