Ontdek het avontuur op jeugdcomplex De Eendracht van N.E.C.! Vijf weken lang, vol energie en passie. Word ondergedompeld in de N.E.C.-wereld, de plek waar sterren worden geboren. Train als nooit tevoren, volgens de unieke visie van de club.

N.E.C. FUN Academy brengt voetbal tot leven in vier vurige cyclussen. Elk met vijf dynamische trainingen. Duik in 75 minuten vol actie, elke zondagochtend van 9.15 tot 10.30 uur. Voor jou, heldhaftige spelers en keepers van zes tot veertien jaar.

Wat je krijgt als deelnemer:

  • Vijf explosieve trainingen op zondagochtend;
  • Volledige focus op voetbalvaardigheden;
  • Avontuur op sportcomplex De Eendracht;
  • Je eigen gave N.E.C. FUN Academy outfit;
  • Training door een top N.E.C.-(jeugd)trainer.

En voor ouders: geniet van het spektakel en zie je kind schitteren op het veld. Ouders kunnen meekijken naar de ontwikkeling en het plezier van hun kind, terwijl ze zelf ook iets nieuws leren. Onze trainers staan klaar om kennis te delen en zijn benaderbaar voor al jullie vragen.

Doe mee voor slechts €99,- per avontuur/cyclus;

Cyclus 1:
Afgerond

Cyclus 2:
Afgerond

Cyclus 3:
3, 10, 17, 24 maart en 7 april 2024

Cyclus 4:
12 en 19 mei & 2, 9 en 16 juni 2024

Sta op, schitter en domineer op het veld van de N.E.C. FUN Academy!

We willen je graag vragen, na het opgeven, het bedrag van €99,- over te maken naar rekeningnummer NL38RABO0119411997 onder vermelding van ‘N.E.C. voetbalschool - naam deelnemer - welke cyclus‘. Bijvoorbeeld: 'N.E.C. Voetbalschool - Robin Roefs - cyclus 2'. Hierna ontvangt u via de mail een bevestiging.

Schrijf je snel in via onderstaand aanmeldformulier!

Aanmelden voor de N.E.C. FUN Academy Voetbalschool