COOP Man of the Match

Tijdens elke officiële thuiswedstrijd kun je stemmen op jouw favoriete en beste speler door te sms-en. Vlak voor afloop van de wedstrijd wordt één N.E.C. speler uitgeroepen tot Man of the Match. De speler die aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft behaald, wordt uitgeroepen tot Man of the Year.

Hoe doe je mee?

Stem tijdens de wedstrijd op de Man of the Match door een SMS te verzenden naar 4004. In het schema hiernaast zie je alle codes van jouw Man of the Match.

Online winnaar

Naast het stemmen in het stadion is er een extra speldimensie toegevoegd aan de Man of the Match. Via het formulier hieronder kunnen supporters in de week voorafgaand aan de thuiswedstrijd raden wie er ‘COOP man of the Match’ wordt. Uit alle juiste inzendingen wordt op maandag een winnaar gekozen die een speciale prijs kan afhalen in het Goffertstadion.

Welke speler wordt volgens jou aanstaande thuiswedstrijd de COOP Man of the Match? Breng je stem uit en wie weet val je in de prijzen!

Man of the Match

Puntentelling

De Man of the Match krijgt 10 punten, nummer twee 8 punten en nummer drie 6. Bij winst of gelijkspel vindt er ook een uitreiking op het veld plaats.

Partners

Stem tijdens de wedstrijd op de Man of the Match. SMS: NEC RUGNUMMER naar 4004 voorbeeld: NEC 3 verzenden naar 4004 (€ 0,55 p.b.). Je mag zo vaak stemmen als je wilt.

Uitslag N.E.C. - Almere City FC

1. Joep van der Sluijs - 10
2. Elayis Tavsan - 8
3. Norbert Alblas - 6

Uitslag N.E.C. - Jong Ajax

1. Norbert Alblas - 10     
2. Rens van Eijden - 8     
3. Souffian El Karouani en Cas Odenthal  - 6

Tussenstand na 2 thuiswedstrijden

1. Norbert Alblas - 16 punten
2. Joep van der Sluijs - 10 punten
3. Rens van Eijden en Elayis Tavsan - 8 punten
4. Souffian El Karouani en Cas Odenthal - 6 punten