N.E.C. onderscheidt drie verschillende klantcategorieën: supporters, business en horeca. De basis is dat we voor onze klanten een maatschappelijke-, duurzame- en bedrijfseconomische waarde creëren.

De klanten van N.E.C. staan niet langs de zijlijn, maar hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van zichzelf en de club. Ze praten mee over het beter maken van de club, de wedstrijdbeleving, de maatschappelijke rol die we spelen en ze worden dan ook regelmatig gepolst voordat besluitvorming plaatsvindt.

Iedereen moet zich kunnen identificeren met #SamenBeterNEC en, passief of actief, een bijdrage kunnen leveren aan de invulling van onze visie. We vinden het belangrijk dat onze klant ook financieel beter wordt van N.E.C. Het enorme inkooppotentieel wenden we graag aan om voordelen te bieden door het gezamenlijk inkopen van onder andere energie en telefonie.

Voetbal en Netwerk

N.E.C. biedt voor een diverse groep ondernemers en directies een uitstekend platform om elkaar te ontmoeten en business te doen. Landelijke organisaties, bedrijven met een regionale functie, leden van de businessclub en jonge ondernemers brengen wij graag samen in één van onze ruimtes in het Goffertstadion:  De Jupiler Lounge is the place to be voor de OSRN leden, de ING Executive Lounge voor de CEO’s van onze grotere business partners en relaties uit het landelijke netwerk en in de Brasserie ontvangen wij iedere thuiswedstrijd de jonge ondernemer.  Daarnaast is het ook mogelijk om een exclusieve logebox te huren waar u op wedstrijddagen en niet-wedstrijddagen uw relaties kunt ontvangen.

Businessclub OSRN

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN), ook wel de N.E.C. Business Associates genoemd, is het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. Er zijn ruim 300 bedrijven aangesloten en er zijn ruim duizend Business Seats beschikbaar. Het lidmaatschap van de OSRN betekent dat u minimaal één Business Seat bij N.E.C. mag bezetten. Met Business Seats in het Goffertstadion, ongeacht in welke branche u opereert, betekent het dat u automatisch lid bent van de businessclub OSRN. U kunt bij de OSRN terecht voor uw bedrijfseconomische doelstellingen, exposure of gezelligheid.

De OSRN vormt een belangrijk financieel fundament van N.E.C. Op die manier kunnen we de club uit laten groeien tot een stabiel landelijk A-merk dat acteert in de Eredivisie. Als lid van het grootste netwerk in de regio zit u op een luxe stoel op de hoofdtribune ter hoogte van de middenlijn, met exclusieve toegang tot de businesslounge van de OSRN, de Jupiler Lounge. Bovendien wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd door middel van maandelijkse bijeenkomsten. Om u snel in contact te brengen met andere bedrijven worden kleinschalige themagerichte bijeenkomsten gehouden zoals bedrijfsbezoeken, adoptie avonden/workshops, ontbijtsessies en netwerksessies om uw bedrijfsdoelstellingen een impuls te geven.

Kenmerkend voor de de OSRN is dat het een zelfstandige businessclub is, die onlosmakelijk aan N.E.C. verbonden is. De juridisch onafhankelijke status, een eigen bestuur en regelmatig overleg met de N.E.C.-directie, zorgen dat de sponsorgelden van de leden juist worden ingezet. De sponsorgelden van dit platform worden overigens alleen voor N.E.C.-doeleinden gebruikt.

Bezoek de website van de OSRN

Business Seats kleuren Rood, Zwart en Groen

Er zijn in het Goffertstadion diverse mogelijkheden om te genieten van de wedstrijd. We bieden vanaf dit seizoen meer keuzevrijheid aan in seats en pakketten, zodat we voor iedere ondernemersgroep een passend aanbod kunnen samenstellen. De businesstribune heeft een complete metamorfose ondergaan. De vakken OM, OL en OR zijn niet meer, maar hebben plaatsgemaakt voor drie kleursegmenten: rood, zwart en groen. Iedere kleur vertegenwoordigt een bepaalde waarde wat tot uiting komt in de positie op de tribune. Daarnaast bieden we ook seats aan op vak ER met een keuzemogelijkheid voor het bezoeken van de Jupiler Lounge of de Brasserie. Het OSRN-lidmaatschap kan optioneel bijbesteld worden.

Logeboxen

N.E.C. beschikt over twaalf logeboxen plus de ING Executive Lounge. De gemiddelde oppervlakte van een logebox bedraagt 40 m2. De aangrenzende tien tot twaalf Business Seats vormen uw eigen ereterras, waar u met uw gasten naar de wedstrijden kunt kijken. De logeboxen kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. In samenspraak met De Goffert Hospitality & Events is catering op maat leverbaar, van een borrelgarnituur tot een uitgebreid diner. U kunt uw logebox zelfs gebruiken als dependance van uw kantoor. Uw ruimte staat tijdens alle thuiswedstrijden van N.E.C. en gedurende de week tijdens openingstijden van het Goffertstadion tot uw beschikking. U kunt uw logebox ook op andere tijden ter beschikking stellen voor vergaderingen, presentaties, workshops, masterclasses en andere bedrijfsactiviteiten.

Voordelen:

 • Toegang tot de Brasserie en de Jupiler Lounge
 • Toegang tot de bestuurskamer
 • Toegang tot de voorzitterslounge
 • Naamsvermelding van uw bedrijfsnaam bij de logebox
 • Catering door De Goffert Hospitality & Events
 • Parkeerplaats

ING Executive Lounge

De ING Executive Lounge is de ontmoetingsplek bij uitstek voor diverse relaties, investeerders en partners van N.E.C. De exclusiviteit wordt gewaarborgd door een selectief toelatingsbeleid, dresscode, catering van de allerhoogste kwaliteit en bijkomende speciale activiteiten. Voorafgaand aan de iedere wedstrijd worden de gasten getrakteerd op een voorbeschouwing door een oud-speler of medewerker uit de technische staf en na afloop kunnen de gasten nog even napraten over de wedstrijd met enkele spelers.

Jupiler Lounge

De Jupiler Lounge is een omvangrijke ruimte die van alle gemakken is voorzien. Op wedstrijddagen is deze sfeervolle ruimte de ontmoetingsplek voor OSRN-leden. Op andere dagen is deze stijlvol ingerichte ruimte zeer geschikt voor activiteiten met een groot gezelschap. Van een diner tot een beurs, van een presentatie tot een feestelijke aangelegenheid.

Brasserie

U voelt zich meteen thuis in onze knusse clubbar met sportieve ambiance. De Brasserie heeft een moderne uitstraling waar de emotie van het voetbal voelbaar is. Op wedstrijddagen zijn de jonge ondernemers van harte welkom om met elkaar in contact te komen. Op andere dagen  kunt u hier terecht voor vele doeleinden, variërend van een kopje koffie met N.E.C. supporters, lunchen met collega’s tot het vieren van feestelijke aangelegenheden in privé of zakelijke sfeer.

Sponsor afbeelding
 • Logo van EnergieFlex
 • Logo van LEGEA
 • Logo van Hofmans at Home
 • Logo van Personato
 • Logo van Rabobank
 • Logo van Mise en Place
 • Logo van Voetbalshop
 • Logo van Toyota
 • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven