Algemeen

Kom naar de Open Dag van N.E.C. op 31 juli!

Kom naar de Open Dag van N.E.C. op 31 juli!
Op de laatste zondag voordat de competitie in de Eredivisie weer van start gaat, kleurt het Goffertstadion rood-groen-zwart! De jaarlijkse Open Dag van N.E.C. vindt plaats op zondag 31 juli van 12.00 uur tot 17.00 uur. Hieronder vind je alle activiteiten, op twee na. Daarover later meer info…

De Open Dag vindt plaats op het stadionplein en in het Goffertstadion. Je bent vanaf 12.00 uur van harte welkom. Om 13.30 uur zal de selectie haar opwachting maken op het podium voor de spelerspresentatie. Aansluitend is er natuurlijk de mogelijkheid om met de spelers op de foto te gaan en een handtekening te scoren. Ook zullen de mannen verdeeld over het terrein verschillende activiteiten bijwonen.

Rondleidingen en kids persconferentie

Altijd al plekken in en rondom de Goffert willen bezoeken waar je nog niet eerder bent geweest, zoals de kleedkamers, de persruimte of het krachthonk? Op de Open Dag wordt het stadion open gegooid voor en na de spelerspresentatie en kun je een uitgebreide rondleiding door het stadion volgen!

Om 14.30 uur en om 15.45 uur kunnen kinderen daarnaast aanschuiven bij een heuse persconferentie waarin ze hun favoriete speler vragen kunnen stellen.

FOX Sports dribbel challenge

Ben jij de nieuwe dribbelkoning van Nijmegen? Onder officiële tijdregistratie kan jij proberen om het parcours van FOX Sports zo snel mogelijk af te leggen, dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Voetballen met Good Old N.E.C. en de N.E.C. Old Stars

Speel niet alleen tegen oud-helden, maar ook samen met ze! Good Old N.E.C. zal met diverse N.E.C.’ers ook weer van de partij zijn. Ook leuk voor de oudere sportieveling: de N.E.C. Old Stars van 50+ geven demonstraties van de nieuwe hype: Walking Football!

N.E.C. Juniors plein en voetbalplein

Ook voor de jonge supporters is er genoeg te doen. Rondom het stadion staan er weer diverse spellen en attracties voor de N.E.C. Juniors! Wat te denken van een Sweeper Wipe-out, een voetbalrodeo en verschillende sportieve activiteiten met onder andere een voetbalplein.

Officiële N.E.C. merchandise, tweedehands verkoop en lidmaatschappen

Op de Open Dag koop je natuurlijk ook het balkenshirt seizoen 2016-2017. Je kunt ook terecht bij de tweedehands verkoop van afgelopen seizoen, maar daarvoor geldt wel op = op en er is een beperkte tweedehands verkoop dus ben op tijd!

Nog geen seizoenkaart? Ook dat kun je regelen op 31 juli. Bij de speciale stand verleng of koop je een seizoenkaart voor het Eredivisieseizoen 2016-2017. Er zijn ook stands waar je lid kunt worden van de N.E.C. Juniors, N.E.C. Squad, SV N.E.C. HKN en N.E.C. 50+.

Ben jij helemaal N.E.C.-gek en wil je nóg meer voor de club betekenen? Tijdens de Open Dag is er de mogelijkheid om je aan te melden als vrijwilliger op diverse werkgebieden, of om je op te geven als steward.

Algemene info

De parkeermogelijkheden rondom het Goffertstadion zijn zeer beperkt, kom dus vooral met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet naar het stadion. Supporters met een lokaal of landelijk stadionverbod zijn niet welkom op de Open Dag. Op het Goffert Hospitality-plein staan diverse eet- en drinkstands. Er kan op het hele terrein met contant geld én met PIN betaald worden.
Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36