Algemeen

N.E.C. organiseert zaterdag training in Goffertstadion

N.E.C. organiseert zaterdag training in Goffertstadion

Zaterdag 20 april traint N.E.C. vanaf 10.45 uur in het Goffertstadion. Alle supporters van de Nijmeegse ploeg zijn van harte welkom bij de open training. Het stadion is geopend vanaf 10.00 uur en te betreden via beide toegangspoorten onder de Hazenkamptribune.

N.E.C. raadt haar supporters aan om zoveel als mogelijk met het openbaar vervoer en/of de fiets naar de training te komen. Indien supporters met de auto komen kunnen zij parkeren op parkeerplaats P2 of P3. De parkeerplaatsen P1 en P1* zijn op zaterdag niet toegankelijk.

Bezoekers van de training kunnen onder de Hazenkamptribune gebruikmaken van de horecagelegenheden. Er wordt geen alcohol geschonken en het is niet toegestaan om eigen drink- en etenswaren mee te nemen. Ook de N.E.C. Fankar is aanwezig tijdens de open training. Hier is alle beschikbare bekerfinalemerchandise te koop.

Het is niet toegestaan om zelf vuurwerk mee te nemen naar het stadion en af te steken tijdens de training. Hier zal op worden gehandhaafd en het is mogelijk dat supporters voorafgaand aan de training worden gefouilleerd. Er wordt geen gezamenlijke vuurwerkactie met supportersgroeperingen georganiseerd. Het bezoeken van de training is voor supporters met een (lokaal) stadionverbod niet toegestaan.

De trainingen twee en drie dagen voor de bekerfinale zijn besloten om tactische redenen. N.E.C. vraagt haar supporters om hier rekening mee te houden.

N.E.C. hoopt jou zaterdag te verwelkomen in het Goffertstadion!

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36