Kaartverkoop

Reisinformatie rondom bekerfinale Feyenoord – N.E.C.

Reisinformatie rondom bekerfinale Feyenoord – N.E.C.

Op zondag 21 april speelt N.E.C. de finale in de TOTO KNVB Beker tegen Feyenoord. Onderstaand vinden supporters die een kaart voor deze wedstrijd hebben gekocht de eerste reisinformatie.

Busvervoer

N.E.C. reist op de wedstrijddag in zes clusters met in totaal 160 bussen naar De Kuip. Supporters die een buskaart voor de bekerfinale hebben aangeschaft moeten clusterafhankelijk opstappen bij de parkeerplaats bij NXP Nijmegen óf bij het Goffertstadion. Lees hiervoor onderstaande clusterinformatie en -tijden goed door.

De kleur van jouw vak correspondeert met de cluster waarin je afreist, exclusief vak oranje. In het oranje cluster heeft een splitsing plaatsgevonden. Hieronder vind je alle clusterinformatie per kleurensectie.

Cluster Instap Vertrek Aankomst Opstaplocatie
Cluster 1 Oranje (excl. HKN) 11.30 uur 12.30 uur 14.30 uur NXP
Cluster 2 Rood + Donkergrijs 12.00 uur 13.00 uur 15.00 uur NXP
Cluster 3 Goud 12.30 uur 13.30 uur 15.30 uur NXP
Cluster 4 Oranje (HKN) 13.00 uur 14.00 uur 16.00 uur NXP
Cluster 5 Roze + Lichtgroen 13.15 uur 14.15 uur 16.15 uur Goffertstadion
Cluster 6 Zwart + Lichtblauw 13.45 uur 14.45 uur 16.45 uur Goffertstadion

Opstap- en afzetlocaties

Houd je omwisselbiljet en identiteitskaart bij de hand om de instroom bij de parkeerplaats te versnellen. In bovenstaande tabel staan de opstaplocaties per cluster genoteerd. Cluster 5 en 6 keren, in tegenstelling tot de opstaplocatie, terug op de NXP-opstaplocatie. De parkeerplaatsen (auto en fiets) zijn in de buurt van de NXP-opstaplocatie.

Parkeren

Voorafgaand aan de busreis is het mogelijk om op verschillende manieren af te reizen naar Nijmegen. De beste en volledig filevrije optie is op de fiets. Vanwege de verwachte drukte verzoeken we alle supporters zoveel als mogelijk per fiets af te reizen naar de fietsenstalling onder toezicht. Daarnaast is er een optie voor de kiss & ride of voor het autovervoer. Zie onderstaand de links om te navigeren naar de juiste bestemming.

Navigeren fietsenstalling
*Let op: er zullen rondom de bekerfinale meerdere wegen in Nijmegen zijn afgesloten, volg daarom de verwijzingsborden. Houd rekening met extra reistijd en volg de route via bovenstaande link.

Navigeren kiss & ride
*Let op: er zullen rondom de bekerfinale meerdere wegen in Nijmegen zijn afgesloten, volg daarom de verwijzingsborden. Houd rekening met extra reistijd en volg de route via bovenstaande link.

Navigeren parkeren supporters
*Let op: er zullen rondom de bekerfinale meerdere wegen in Nijmegen zijn afgesloten, volg daarom de verwijzingsborden. Houd rekening met extra reistijd en volg de route via bovenstaande link.

Terugreis

Bij vertrek in Rotterdam is het niet nodig om in dezelfde bus naar Nijmegen te reizen als waarmee je bij het stadion bent aangekomen. Een volle bus vertrekt direct naar Nijmegen om de uitstroom snel te laten verlopen. Laat dus geen spullen achter in de bus!

Autovervoer

Supporters die een autokaart voor de bekerfinale hebben aangeschaft moeten parkeren op Rotterdam Ahoy. Volg de bebording voor de juiste aanrijroute naar de parkeerplaats. Houd je omwisselbiljet en identiteitskaart bij de hand om de instroom bij de parkeerplaats te versnellen. Het is noodzakelijk dat je met minimaal drie personen in een auto zit en busjes tot en met negen personen zijn toegestaan op de parkeerplaats!

Alle supporters kunnen vervolgens op de parkeerplaats per kleurensectie het omwisselbiljet omwisselen voor een wedstrijdticket. Het is dus mogelijk om met meerdere personen van een andere sectie af te reizen naar de parkeerplaats, want pas na het parkeren ontvangt een supporter een wedstrijdticket. Met het wedstrijdticket op zak reizen supporters met een pendelbus af (ongeveer tien minuten) naar De Kuip.

Het parkeerterrein is toegankelijk van 14.00 uur tot 17.00 uur. Je hebt dus tot uiterlijk 17.00 uur de tijd om jouw omwisselbiljet om te wisselen voor een wedstrijdticket. Na afloop van de wedstrijd (en eventuele huldiging in De Kuip) worden supporters met dezelfde pendelbussen teruggebracht naar Rotterdam Ahoy. Deze pendelbussen staan op dezelfde locatie als dat je bent uitgestapt.

Navigeren Ahoy
*Let op: er zullen rondom de bekerfinale meerdere wegen zijn afgesloten, volg daarom de verwijzingsborden. Houd rekening met extra reistijd en volg de route via bovenstaande link.

Extra informatie

N.E.C. communiceert komende week de algehele bezoekersinformatie.

Eredivisie Maandag 6 mei 2024 Van Donge & De Roo Stadion
Excelsior
20:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 58
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 46
8 Sparta R'dam 43
9 Go Ahead 42
10 Heerenveen 36