Algemeen

Seizoenkaarthouders schaffen massaal kaart voor bekerfinale aan

Seizoenkaarthouders schaffen massaal kaart voor bekerfinale aan

Vandaag ging voor seizoenkaarthouders de kaartverkoop voor de bekerfinale van start. Met 9202 verkochte tickets wordt teruggekeken op een geslaagde eerste verkoopdag.

De afgelopen periode hebben we al gemerkt dat de aanvraag voor finalekaarten immens was. Toen de kaartverkoop vanochtend startte en de teller al snel tot in de vijf- à zesduizend liep bevestigde die cijfers het eerdere gevoel. Het geeft aan dat N.E.C. leeft en als één Nijmeegs blok afreist naar De Kuip. De situatie is momenteel zo dat buskaarten zijn uitverkocht. Echter hebben we al een lijntje bij onze vervoerspartner uitgegooid om te kijken of er tóch nog iets mogelijk zou zijn in het aantal bussen. We kunnen hierin niets beloven, omdat we al tegen de maximale capaciteit aanschuren. N.E.C. heeft namelijk te maken met maximale aantallen en beperkingen per vervoersmiddel waarmee afgereisd mag worden.

Daarnaast verschijnen er online berichten over het geven van voorrang, maar dit heeft met verschillende doelgroepen te maken. Het is verplicht dat N.E.C. die groepen vooraf in kaart bracht, tijdens veiligheidsoverleggen besprak en een realistische schatting van het aantal tickets maakte. Het blijft voor alle seizoenkaarthouders mogelijk om de finale bij te wonen, met de bus of de auto. We kijken uit naar een mooie finale en moeten ook van dit succes genieten.

Seizoenkaarthouders kunnen hier tot woensdag 27 maart 12.00 uur online een kaart kopen!

Eredivisie Zondag 28 april 2024 Goffertstadion
N.E.C.
12:15
AZ

Stand Eredivisie
1 PSV 84
2 Feyenoord 75
3 FC Twente 63
4 AZ 55
5 Ajax 49
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36