NIEUWS

N.E.C. Onder 21 onderuit bij SC Cambuur

datum icoon 04-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Het Onder 21-elftal van de DFDS - N.E.C. Voetbalacademie heeft afgelopen zaterdag verloren op bezoek bij SC Cambuur. In het Cambuurstadion werd het 3-1 voor de thuisploeg.

Een nederlaag, daar zag het in de eerste helft allesbehalve naar uit. De ploeg van trainer Jeffrey Leiwakabessy had het initiatief, maar liet na om de trekker over te halen. De eerste beste kans voor de thuisploeg aan de andere kant was wel direct raak: Jeffrey Buitenweg opende de score na een half uur spelen.

Toen in de 58e minuut de 2-0 en een kwartier later de 3-0 viel, was het pleit beslecht. Bo Geurts deed in de slotseconden nog wat terug namens de bezoekers.

Door de nederlaag staat N.E.C. nog maar één punt boven de zevende plek, de plaats die degradatie tot gevolg heeft. Er zijn nog drie wedstrijden te gaan, te beginnen met FC Groningen-uit volgende week zaterdag om 14.00 uur in het hoge Noorden.