Pers & Media

Voor N.E.C. is een goede relatie met de media van groot belang. Om een optimale samenwerking te bewerkstelligen, is een aantal (soms bindende) adviezen opgesteld. Het eerste aanspreekpunt voor pers en media is persvoorlichter Nick van der Cammen.

Interviews

Voor interviewverzoeken aan spelers, stafleden, directie of medewerkers van N.E.C. kan men contact opnemen met de persvoorlichter. De aanvraag wordt beoordeeld en in behandeling genomen. N.E.C. neemt (in het geval van print of internet) de tekst door met de geïnterviewde voor publicatie.

N.E.C. leest voor publicatie alle teksten en reageert binnen 12 uur. Teksten mogen gestuurd worden aan de persvoorlichter.

Alle televisie-interviews na wedstrijden worden afgenomen voor de backdrops in de mixed zone van N.E.C.

Persberichten

Alle (pers)berichten verschijnen ook op deze website. In enkele gevallen worden persberichten per mail verstuurd naar de bij N.E.C. bekende perslijst. Indien u persberichten wilt ontvangen of wijzigingen wilt doorgeven, kan dat door een mail te sturen naar de persvoorlichter.

Bezoek trainingen

N.E.C. traint normaliter twee dagen voor een wedstrijd besloten. Echter kan de club te allen tijde en op elk moment besluiten een andere training (eveneens) achter gesloten deuren af te werken. Enkel tijdens het wekelijkse persmoment is het mogelijk om speler en/of trainer te interviewen. De trainingen vinden plaats op sportcomplex De Eendracht, naast het Goffertstadion. Het trainingsschema is te vinden op deze pagina.

Wedstrijdaccreditaties

Alle fotografen en journalisten die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van N.E.C, dienen in het bezit te zijn van een geldige NSP-kaart. Zowel fotografen als schrijvende media dienen zich voorafgaand aan te melden.

Nick van der Cammen

Persvoorlichter

nick.vandercammen@nec-nijmegen.nl

0650947214

Julian Paardekooper

Medewerker communicatie en perszaken

julian.paardekooper@nec-nijmegen.nl

0636181202