Veelgestelde vragen

FastID / Identificatie

Een supporter beheert zelf zijn instellingen in de Fast ID app met betrekking tot gezichtsherkenning en kan een gegeven permissie te allen tijde terugdraaien.
De data wordt alleen op je telefoon opgeslagen. Het enige dat (met toestemming van jou) opgeslagen wordt is een codering van je gezicht en je ticketnummer. N.E.C. heeft en maakt dus GEEN database aan van alle supporters die het stadion betreden.
Nee, dit gebeurt niet. Via een eenmalige instelling van een selfie wordt van jouw gezicht een 'code' gemaakt. Middels de herkenning van deze code bij de toegangspoorten in het stadion kun jij het stadion betreden.
Nee, de software/camera controleert enkel op basis van biometrie of een gezicht geregistreerd is voor toegangscontrole. Er worden GEEN foto’s/video’s gemaakt en/of opgeslagen door N.E.C. / FastID.

Algemeen

De receptie, ticketbalie en fanshop in het Goffertstadion zijn op werkdagen geopend van 12.00 - 17.00 uur. Op wedstrijddagen openen de poorten van het Goffertstadion één uur voor aanvang van de wedstrijd.

Ticketing / Wedstrijden

Je kunt online kaarten aankopen via de N.E.C. Ticketshop en/of via de ticketbalie in het Goffertstadion. Voor het aanschaffen van wedstrijdtickets dien je in het bezit te zijn van een N.E.C.-Clubkaart. Voor meer informatie, ga naar de N.E.C. Ticketshop.
Een clubkaart aanvragen kan via de N.E.C. Ticketshop. De clubkaart is vijf jaar geldig en kost €5,50. Ga voor het aanvragen naar de N.E.C. Ticketshop.
Het aankopen van een wedstrijdkaart op de KION gezinstribune (Vak C, D & E) is alléén mogelijk voor leden van de N.E.C. Juniors & Squad. Wil jij jouw kind aanmelden voor de N.E.C. Kidsclub, geef hem of haar dan op via het aanmeldformulier op de website.
Voor het bijwonen van uitwedstrijden is een uitkaart verplicht. Een uitkaart kun je kosteloos aanvragen bij de receptie van het Goffertstadion op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Er zal bij het aanvragen van een uitkaart een foto gemaakt worden die aan jouw kaart gekoppeld wordt. Bij het instappen van de bus en/of omwisselpunt zal jouw legitimatie + foto gecontroleerd worden, om jouw identiteit te bevestigen. Voor het aanvragen van een uitkaart is het hebben van een (seizoen)clubkaart verplicht.