Loges

Een loge biedt een combinatie van exclusiviteit, comfort, netwerkmogelijkheden en een ultieme voetbalbeleving met uitstekend zicht op het veld, waardoor het een uiterst aantrekkelijke optie is voor zij die op zoek zijn naar een premium ervaring in een voetbalstadion.

Exclusiviteit

Een loge is uiterst aantrekkelijk voor bedrijven, sponsoren en partners. De gasten die gebruikmaken van een loge genieten van een exclusieve en luxe ervaring in het Goffertstadion.

Comfort en luxe

Alle loges zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen en luxe voorzieningen, zoals catering en privéfaciliteiten. Met de aanwezigheid van een bar en voldoende entertainment kunnen de gasten in stijl genieten van de voetbalwedstrijd.

Netwerkmogelijkheden

De loges bieden een perfecte omgeving voor zakelijke netwerken en relaties. Onze logos dienen uitstekend voor bedrijven om hun zakelijke banden met klanten en (potentiële) partners te versterken.

Uitzicht op het spel

Een betere plek om een voetbalwedstrijd te bekijken is er niet in het stadion. Vanuit de loge heb je uitstekend zicht op het veld. Een onvergetelijke kijkervaring gegarandeerd!

Exclusieve evenementen

Ook buiten wedstrijddagen zijn de loges beschikbaar voor exclusieve evenementen. Denk aan vergaderingen, conferenties, feesten en diners. Dat laat maar weer zien dat onze loges een veelzijdige investering zijn voor bedrijven en individuen.

Robin Faber

Commercieel manager

robin.faber@nec-nijmegen.nl

Chris Jakobs

Salesmanager

chris.jakobs@nec-nijmegen.nl

0627146794