Organisatie

N.E.C. is het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. Dit zijn we door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect heerst voor het verleden.

Missie

N.E.C. zorgt voor verbinding en inspiratie door in een sfeervol stadion met ‘bloedkuul’ voetbal in de Eredivisie te strijden en met intense maatschappelijke betrokkenheid samen toegevoegde waarde te leveren vanuit het hart voor de stad Nijmegen en haar regio op een manier waar niemand om heen kan.

Visie

N.E.C.’ers staan op om samen beter te worden en gezamenlijk te strijden op het voetbalveld en daarbuiten. We creëren samen een topsportklimaat voor speler en medewerker om te komen tot topsportprestaties die ieders tevredenheid continu verhoogt en sportieve en maatschappelijke ambities verwezenlijkt.

Kernwaarden van N.E.C.

Onze diepste overtuigingen en waarden zitten verankerd in onze kernwaarden:Alles met hart en zielSmeedt vriendschapAltijd ambitieusSamen beter wordenVoor iedereen in de stad en regio

Kantoororganisatie

In januari 2018 heeft er een herstructurering van de organisatiestructuur plaatsgevonden. Waar eerder gewerkt werd met zelfsturende teams, wordt de organisatie nu aangestuurd door een tweekoppige directie. Hieronder werken diverse afdelingen, welke aangestuurd wordt door een teamlead.

Stichting Administratiekantoor N.E.C. Holding BV (STAK)

Pieter Tra Voorzitter
Harold Bons Bestuurslid
Sjoerd-Jan de Vries Bestuurslid

Raad van Commissarissen

Ron van Oijen Voorzitter
Jeroen Keijzers Financiële zaken
Leonard Ariens Supporterszaken
Ton Hendriks Juridische zaken
Sjang Emons Commerciële zaken
Leen Looyen Technische zaken

Directie

Wilco van Schaik Algemeen directeur
Remco Oversier Technisch directeur

Afdeling HRM en Finance

De afdeling HRM & Finance is het smeermiddel van de organisatie. De afdeling vormt de link tussen de directie en de belangrijkste klantgroepen en geeft intern advies aan de directie en de andere teams. Ook zorgt de afdeling HRM & Finance voor controle op de ontelbare processen binnen N.E.C. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, bestaat het team uit medewerkers met diverse achtergronden en expertises.

Floor van Run Medewerker HR
Rifki Holla Medewerker financiën

Naast deze vaste medewerkers is ook Ooijendijk Financial Services verbonden aan N.E.C.. Zij maken tevens deel uit van deze afdeling.

Afdeling Facilitaire zaken

Als het gaat om het functioneren van de zogenaamde hardware van de organisatie en het Goffertstadion, komt de afdeling Facilitaire Zaken om de hoek kijken. Dit team bestaat uit vier vaste medewerkers en een groot aantal vrijwilligers die bij N.E.C. werkzaam zijn in het kader van reïntegratieprojecten. N.E.C. vormt een aantrekkelijke sociale werkplaats voor deze vrijwilligers, omdat zij één ding gemeen hebben: een enorm hart voor hun club.

Theo van Benthum Coördinator EDG
Rick van Beuningen Medewerker EDG
Daan van Grootveld Medewerker EDG
Wim van Erp Medewerker EDG

Afdeling Maatschappelijk

N.E.C. is niet alleen een voetbalclub, maar ook een organisatie van maatschappelijke waarde. Dat blijkt alleen al uit de geschiedenis van de club, met haar arbeidersachtergrond. Op geen enkele manier kan daar zo mooi invulling aan worden gegeven als via onze maatschappelijke activiteiten. Met Stichting N.E.C. Doelbewust als trots uithangbord van de Afdeling Maatschappelijk geeft N.E.C. invulling aan haar verbinding met Nijmegen en haar bewoners.

Luc te Riele Junior Accountmanager
Erik Groenen Combinatiefunctionaris Sportservice Nijmegen
Martijn van Bergen Coördinator Playing for Success

www.necmaatschappelijk.nl

Afdeling Supporters en Veiligheid

Supporters vormen vanzelfsprekend de grootste doelgroep voor N.E.C.. De afdeling Supporters en Veiligheid tracht dan ook om deze groep te allen tijde te betrekken bij de club en bij diverse besluitvormingsprocessen. Middels verschillende overlegstructuren, waarin op regelmatige basis en op intensieve wijze wordt gecommuniceerd met diverse supportersgeledingen, wordt er elke dag gewerkt aan een zo goed als mogelijke relatie met haar supporters. Want een supporter die al jaren trouw zweert aan de Nijmeegse club, hoort beloond te worden voor zijn of haar inzet en loyaliteit.

Dominique Aichorn Manager Operationele zaken
Hilde Boerstal Supporterscoördinator
Sophie Heijnen Medewerker veiligheid

Afdeling Media, Marketing en Communicatie

N.E.C. hecht veel waarde aan een goede relatie met haar supporters en de media. De afdeling Media, Marketing en Communicatie vormt het smeermiddel tussen de interne en externe stakeholders van de club.

Sander Mijnhijmer Marketing, Media en Communicatie Manager
Pim van der Hulst Medewerker kaartverkoop
Bob Franken Medewerker Marketing, Ticketing, Vormgeving en Social Media

Afdeling Hospitality

Voetbal is leuk, maar het is nog veel leuker onder het genot van een hapje en een drankje! Sinds augustus 2014 exploiteert YveY de horecarechten in het Goffertstadion. Dagelijks werkt De Goffert hard aan alle horecavoorzieningen. Tijdens de wedstrijden stroomt het bier rijkelijk: zo’n 1.300 liter bier wordt er verkocht tijdens een drukbezochte match. Maar de horecamedewerkers doen nog veel meer. Voor veel gasten vormt het Goffertstadion namelijk een mooie plek voor een groots evenement of feest.

Daniel Frankenhuis Directeur
Menno Barten Partymanager
Anne Kolkman Salesmanager
Marieke Schaap Medewerker Sales
Nicole van der Velden Gastvrouw
Jaap Lagerwij Gastheer

www.degoffert.nl

Afdeling Sales (Lagardère Sports)

De zakelijke relaties en sponsoren zijn belangrijke klantgroepen van N.E.C. om deze groep een maximale klantwaarde te laten ervaren, stuurt de afdeling Sales aan op drie pijlers: kwaliteit, economische waarde en maatschappelijke waarde. Het doel is een maximale klanttevredenheid en loyaliteit naar onze relaties. Samen met haar businesspartners probeert N.E.C. een sterk regionaal netwerk op te bouwen, waar ieder zijn eigen voordeel uithaalt.

Martijn Ruiter Head of Sales
Stasiu Teunissen Marketing Manager
Max Derks Accountmanager
Jacqueline Vermeer Eventmanager
Tonny Pijnappels Salesmanager
Liana van Eck Medewerker backoffice

Technische & medische staf

Bekijk de volledige staf

N.E.C. heeft ervoor gekozen om de scouting op te delen in drie delen: de jeugdscouting (van 9 tot en met 15 jaar oud), de potential scouting (16 tot en met 22 jaar) en de scouting voor het eerste elftal. Zo worden alle vlakken van scouting afgedekt.

Nick Kersten Hoofdscout
Dominique Scholten Hoofd Jeugdscouting

Voetbal Academie

Alle talenten worden dagelijks opgeleid door een fanatiek en betrokken team. Bram Nuytinck, Jasper Cillessen en Navarone Foor zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Iddo Roscher Hoofd Jeugdopleidingen
Dominique Scholten Hoofd Jeugdscouting en manager algemene zaken
Ron de Groot Hoofdtrainer Jong N.E.C.
Jeffrey Leiwakabessy Assistent trainer Jong N.E.C.
Wilfried Brookhuis Keeperstrainer Jong N.E.C.
Rogier Meijer Trainer/coach O19-1
Mark Kroese Trainer/coach O19-2
Francois Gesthuizen Trainer/coach O17-1
Rick van Eijk Trainer/coach O17-2
Jord Roos Trainer/coach O15-1
Erik van den Berg Trainer/coach O15-2
Bas van Baar Trainer/coach O13-1
Marco Wientjes Trainer/coach O13-2
Niels Voet Trainer/coach O11-1
Robin Huntjens Coördinator Video- en Data analyse
Dielke van Eeuwijk Movement-trainer alle elftallen
Niels Nielen Keeperstrainer/coach onderbouw elftallen
Wessel de Wit Keeperstrainer/coach bovenbouw elftallen

Clubgegevens

Opgericht: 15 november 1900Clubkleuren: Rood-Groen-ZwartMascotte: Bikkel

KvK-nummer: 09106832Bankrekening: NL38 RABO 0119 411 997BTW-nummer: NL-8040.57.163.B.01

Contactgegevens

GoffertstadionStadionplein 16532 AJ Nijmegen

Postbus 65626503 GB Nijmegen

Telefoon: 024 – 359 03 60

E-mail: info@nec-nijmegen.nl