Organisatie

N.E.C. is het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. Dit zijn we door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect heerst voor het verleden.

Missie

N.E.C. zorgt voor verbinding en inspiratie door in een sfeervol stadion met ‘bloedkuul’ voetbal in de Eredivisie te strijden en met intense maatschappelijke betrokkenheid samen toegevoegde waarde te leveren vanuit het hart voor de stad Nijmegen en haar regio op een manier waar niemand om heen kan.

Visie

N.E.C.’ers staan op om samen beter te worden en gezamenlijk te strijden op het voetbalveld en daarbuiten. We creëren samen een topsportklimaat voor speler en medewerker om te komen tot topsportprestaties die ieders tevredenheid continu verhoogt en sportieve en maatschappelijke ambities verwezenlijkt.

Kernwaarden van N.E.C.

Onze diepste overtuigingen en waarden zitten verankerd in onze kernwaarden:
Alles met hart en ziel
Smeedt vriendschap
Altijd ambitieus
Samen beter worden
Voor iedereen in de stad en regio

Kantoororganisatie

In januari 2018 heeft er een herstructurering van de organisatiestructuur plaatsgevonden. Waar eerder gewerkt werd met zelfsturende teams, wordt de organisatie nu aangestuurd door een algemeen directeur. Hieronder werken diverse afdelingen, welke aangestuurd wordt door een teamlead.

Stichting Administratiekantoor N.E.C. Holding BV (STAK)

Harold Bons Voorzitter
Ger Vrancken Bestuurslid
Sjoerd-Jan de Vries Bestuurslid

Raad van Commissarissen

Ron van Oijen Voorzitter
Jeroen Keijzers Financiële zaken
Ton Hendriks Juridische zaken
Sjang Emons Commerciële zaken

Directie

Wilco van Schaik Algemeen directeur
Ted van Leeuwen Technisch directeur

Afdeling HRM & Finance

De afdeling HRM & Finance is het smeermiddel van de organisatie. De afdeling vormt de link tussen de directie en de belangrijkste klantgroepen en geeft intern advies aan de directie en de andere teams. Ook zorgt de afdeling HRM & Finance voor controle op de ontelbare processen binnen N.E.C. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, bestaat het team uit medewerkers met diverse achtergronden en expertises.

Rifki Holla Medewerker financiën
Ronnie Peters (OFS)
Joey Heijnen (OFS)
Donna de Koning Medewerker HR

Naast de medewerker financiën is ook Ooijendijk Financial Services verbonden aan N.E.C.. Zij maken in de persoon van Ronnie Peters en Joey Heijnen tevens deel uit van deze afdeling.

Afdeling Facilitaire zaken

Als het gaat om het functioneren van de zogenaamde hardware van de organisatie en het Goffertstadion, komt de afdeling Facilitaire Zaken om de hoek kijken. Dit team bestaat uit vier vaste medewerkers en een groot aantal vrijwilligers die bij N.E.C. werkzaam zijn in het kader van reïntegratieprojecten. N.E.C. vormt een aantrekkelijke sociale werkplaats voor deze vrijwilligers, omdat zij één ding gemeen hebben: een enorm hart voor hun club.

Theo van Benthum Coördinator EDG
Rick van Beuningen Medewerker EDG
Daan van Grootveld Medewerker EDG
Wim van Erp Medewerker EDG

Afdeling Maatschappelijk

N.E.C. is niet alleen een voetbalclub, maar ook een organisatie van maatschappelijke waarde. Dat blijkt alleen al uit de geschiedenis van de club, met haar arbeidersachtergrond. Op geen enkele manier kan daar zo mooi invulling aan worden gegeven als via onze maatschappelijke activiteiten. Met Stichting N.E.C. Doelbewust als trots uithangbord van de Afdeling Maatschappelijk geeft N.E.C. invulling aan haar verbinding met Nijmegen en haar bewoners.

Luc te Riele Manager Maatschappelijk
Paul Heldens Sportconsulent Gemeente Nijmegen
Martijn van Bergen Coördinator N.E.C. for Success

www.necmaatschappelijk.nl

Afdeling Supporterszaken en veiligheid

Supporters vormen vanzelfsprekend de grootste doelgroep voor N.E.C. De afdeling Supporterszaken en Veiligheid tracht dan ook om deze groep te allen tijde te betrekken bij de club en bij diverse besluitvormingsprocessen. Op deze afdeling werken de taakgebieden Marketing, Media, Veiligheid, Supporterszaken en Ticketing samen. Middels onder andere verschillende overlegstructuren, waarin op regelmatige basis en op intensieve wijze wordt gecommuniceerd met diverse supportersgeledingen, wordt er elke dag gewerkt aan een zo goed als mogelijke relatie met onze achterban. Want een supporter die al jaren trouw zweert aan de Nijmeegse club, hoort beloond te worden voor zijn of haar inzet en loyaliteit.

Pim van der Hulst Coördinator Supporterszaken
Nick van der Cammen Medewerker Communicatie, Perszaken en Ticketing
Ruud Fraser Medewerker Marketing, Communicatie en Merchandise
Bjorn Ceelen Veiligheidscoördinator
Lotte Kuhnen Supporter Liaison Officer

Afdeling Hospitality

Voetbal is leuk, maar het is nog veel leuker onder het genot van een hapje en een drankje! Sinds augustus 2014 exploiteert YveY de horecarechten in het Goffertstadion. Dagelijks werkt De Goffert (YveY) hard aan alle horecavoorzieningen. Tijdens de wedstrijden stroomt het bier rijkelijk: zo’n 1.300 liter bier wordt er verkocht tijdens een drukbezochte match. Maar de horecamedewerkers doen nog veel meer. Voor veel gasten vormt het Goffertstadion namelijk een mooie plek voor een groots evenement of feest.

Daniel Frankenhuis Directeur
Anne Kolkman Manager Operations
Patrick Kruijs Salesmanager
Marieke Schaap Sales assistant backoffice
Brigitte van der Spank Gastvrouw
Patrick Hermans Partymanager
Stan Adriaans Partymanager De Eendracht
Marie Frints Operationeel Manager

Website YveY

Afdeling Sales

De zakelijke relaties en sponsoren zijn belangrijke klantgroepen van N.E.C. om deze groep een maximale klantwaarde te laten ervaren, stuurt de afdeling Sales aan op drie pijlers: kwaliteit, economische waarde en maatschappelijke waarde. Het doel is een maximale klanttevredenheid en loyaliteit naar onze relaties. Samen met haar businesspartners probeert N.E.C. een sterk regionaal netwerk op te bouwen, waar ieder zijn eigen voordeel uithaalt.

Martijn Ruiter Manager commerciële zaken
Willem Reijnen Salesmanager
Joeri Nillessen Salesmanager
Jacqueline Vermeer Eventmanager
Liana van Eck Medewerker backoffice

Technische & medische staf

Bekijk de volledige staf

N.E.C. heeft ervoor gekozen om de scouting op te delen in drie delen: de jeugdscouting (van 9 tot en met 15 jaar oud), de potential scouting (16 tot en met 22 jaar) en de scouting voor het eerste elftal. Zo worden alle vlakken van scouting afgedekt.

Senol Kök Hoofdscout

Voetbal Academie

Alle talenten worden dagelijks opgeleid door een fanatiek en betrokken team. Bram Nuytinck, Jasper Cillessen en Navarone Foor zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Dennis te Braak Hoofd Jeugdopleidingen
Koen Renswoude Coördinator algemene zaken
Bas van Baar Coördinator vooropleiding
Mark Otten Trainer/coach O21
Francois Gesthuizen Trainer/coach O18
Jord Roos Trainer/coach O17
Jeffrey Leiwakabessy Trainer/coach O16
Rutger Worm Trainer/coach O15
Bas van Baar Trainer/coach O14
Arjen Nijman Trainer/coach O13
Bas Peperkamp Trainer/coach O12
Niels Voet Trainer/coach O11
Swen Rovroy Trainer/coach O10
Jop Pepping Trainer/coach O9
Wilfried Brookhuis Keeperstrainer
Wessel de Wit Keeperstrainer
Dani Centen Keeperstrainer
Kane Jacobs Coördinator Video- en Data analyse

BEKIJK HIER ALLE STAFLEDEN VAN DE VOETBALACADEMIE

Clubgegevens

Opgericht: 15 november 1900
Clubkleuren: Rood-Groen-Zwart
Mascotte: Bikkel

KvK-nummer: 09106832
Bankrekening: NL38 RABO 0119 411 997
BTW-nummer: NL-8040.57.163.B.01

Contactgegevens

Goffertstadion
Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen

Postbus 6562
6503 GB Nijmegen

Telefoon: 024 – 359 03 60

E-mail: info@nec-nijmegen.nl