Partnerships

Een partnership met N.E.C. Nijmegen biedt unieke mogelijkheden voor uw organisatie om te profiteren van de dynamiek, passie en exposure die voetbal met zich meebrengt. Als partner van N.E.C. wordt u onderdeel van het grootste zakelijke netwerk uit de regio en geniet u van diverse voordelen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Enkele van deze mogelijkheden die een partnership met N.E.C. te bieden heeft zijn:

Merkbekendheid en exposure

N.E.C. is één van de meest prominente voetbalclubs in Nederland. Door met ons samen te werken, vergroot u uw merkbekendheid en bereikt u een breed en gevarieerd publiek. Uw bedrijfslogo en naam zijn prominent aanwezig zijn in ons Goffertstadion, op onze digitale kanalen en op diverse marketinguitingen.


Zakelijke netwerkmogelijkheden

Als partner krijgt u toegang tot ons uitgebreide zakelijke netwerk. Het grootste netwerk uit de regio. U kunt deelnemen aan onze exclusieve netwerkevenementen en -bijeenkomsten, waar u waardevolle relaties kunt opbouwen met andere bedrijven en besluitvormers.

Maatschappelijke betrokkenheid

N.E.C. hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Als partner kunt u deelnemen aan onze maatschappelijke initiatieven en uw steentje bijdragen aan de gemeenschap.

Hospitality

Geniet van voetbal in stijl door gebruik te maken van onze VIP-faciliteiten. U kunt gasten uitnodigen voor wedstrijden en evenementen in een comfortabele omgeving met eersteklas catering en service.

Reclame- en contentmogelijkheden

Profiteer van advertentiemogelijkheden op onze digitale kanalen en social media en werk samen met ons om boeiende content te creëren die uw merk in de schijnwerpers zet.

Een partnership met N.E.C. biedt kansen voor groei, exposure en betrokkenheid binnen de gemeenschap. Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van een partnership, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de perfecte samenwerking creëren die zowel uw organisatie als de club ten goede komt.

Robin Faber

Commercieel manager

robin.faber@nec-nijmegen.nl

Chris Jakobs

Salesmanager

chris.jakobs@nec-nijmegen.nl

0627146794