Algemeen

Perspraat #NECPSV: “Een hele speciale wedstrijd”

Perspraat #NECPSV: “Een hele speciale wedstrijd”

Rogier Meijer, doelpuntenmaker Sylla Sow en penaltypakker Jasper Cillessen waren na afloop van het treffen met PSV uitzinnig van vreugde. Het drietal verscheen voor de camera van N.E.C. TV na de 3-1 overwinning op de, inmiddels niet meer ongeslagen, koploper van de Eredivisie.

“Dit is geweldig, het was een hele speciale wedstrijd”, vertelt Cillessen na afloop. De doelman keerde een strafschop van Luuk de Jong en werd minutenlang toegezongen door de N.E.C.-fans. “Ik bleef iets langer staan dan normaal en toen pakte ik hem. De steun van de mensen hier is fantastisch. Dit geeft een heerlijk gevoel.”

Ook trainer Meijer was in zijn nopjes met het spel van zijn ploeg en de steun van de fans. “We maken in de tweede helft twee fantastische doelpunten. Dat Jasper dan nog die penalty pakt was echt een speciaal moment. Het was een fantastische thuiswedstrijd met een geweldige sfeer. Daar heb ik in de blessuretijd wel stiekem even van genoten.”

Sow tekende voor de derde Nijmeegse treffer en kon na afloop z’n geluk niet op. “Ik ben op het juiste moment naar N.E.C. gekomen. Wat een heerlijke reeks zetten we neer. Ik heb vandaag alles gegeven.” Op het eind van de wedstrijd lag de spits zelfs op het veld met kramp. “Dat heb ik nog nooit gehad”, lacht Sow voor de camera.

Bekijk Perspraat N.E.C. – PSV hieronder!

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36