NIEUWS

Perspraat #NECFEY: “Alles gedaan voor de winst”

datum icoon 12-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. is in de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen tegen een 2-3 nederlaag aangelopen tegen Feyenoord. De mannen van Rogier Meijer gingen, na de rode kaart van Bram Nuytinck direct na rust, strijdend ten onder. De trainer en doelpuntenmaker Sontje Hansen blikten voor de camera van N.E.C. TV terug op het duel.

“Ik heb vandaag een ploeg aan het werk gezien die er alles aan heeft gedaan”, vertelt een trotse Meijer na afloop. “Ondanks dat we niet gewonnen hebben, ben ik wel tevreden over het vertoonde spel. Een gelijkspel had ons niets opgeleverd vandaag. We wilden winnen om mee te blijven doen voor de vijfde plek. Gelukkig spelen we de eerste finale van de play-offs in het Goffertstadion, de sfeer was weer geweldig vandaag!”

Hansen schoot zijn ploeg tien minuten voor tijd langszij met een geweldige treffer. De doelpuntenmaker vertelt: “Youri schreeuwde dat ik naar binnen moest gaan en toen schoot ik de bal net langs de doelman. Of dit mijn mooiste goal van het seizoen is? Ik moet het doelpunt nog terugkijken, maar die van Vitesse was ook erg mooi.”

“Na de gelijkmaker hebben we alles gedaan voor de winst. Jammer genoeg is het niet gelukt. We hebben alles gegeven. De vijfde plaats was haalbaar geweest dit seizoen. Nu gaan we ons opmaken voor de play-offs”, besluit Hansen strijdvaardig.

Bekijk Perspraat N.E.C. - Feyenoord hieronder!