Maatschappelijk

Ren de 5 kilometer mee met de N.E.C. Stadium FunRun!

Ren de 5 kilometer mee met de N.E.C. Stadium FunRun!
Altijd al op plekken willen komen waar normaal alleen N.E.C.-spelers komen? Doe dan mee aan de N.E.C. Stadium FunRun en zamel geld in voor het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis!

Op 22 oktober organiseert N.E.C. Doelbewust een bijzonder hardloopevenement om geld in te zamelen voor het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis, namelijk de N.E.C. Stadium FunRun. Tijdens deze run bestorm je de tribunes en catacomben van het Goffertstadion en kun je genieten van het prachtige Goffertpark.

Iedereen kan meedoen aan de Run; jong en oud, getrainde én beginnende lopers. Het parcours leidt je door het Goffertpark naar het Goffertstadion. De Amalia kinderziekenhuis Stadium FunRun heeft drie verschillende afstanden: de BikkelRun van 1,1 kilometer voor de jonge fans, de GoffertRun van 5 kilometer en de AmaliaRun van 10 kilometer.

Uitgelicht: de GoffertRun!Tijdens de 5 kilometer lange GoffertRun trek je via de trainingsvelden op De Eendracht naar het Goffertpark om de run te eindigen door het stadion. Het ultieme N.E.C.-gevoel combineren met een sportief rondje hardlopen? Voor €14,50 loop jij mee met de GoffertRun. Daarvoor krijg je toegang tot de run, water, tijdregistratie en een medaille.

Noteer 22 oktober 2017 in de agenda en loop mee voor het goede doel. Check voor meer info de website: www.necdoelbewust.nl

 
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League