NIEUWS

Kaartverkoop Vitesse - N.E.C.

datum icoon 06-03-2017
readtime icoon 3 min leestijd
Op zondag 2 april staat de Gelderse derby met Vitesse weer op het programma. De wedstrijd in het Gelredome begint om 12.30 uur.

Informatie

De kaartverkoop voor deze wedstrijd is exclusief voor seizoenkaarthouders, bovendien moet je in het bezit zijn van een uitkaart. Op elke seizoenkaart kan maximaal één kaart worden gekocht. De kaartverkoop start voor Seizoenkaart Plus-houders om 12.00 uur vandaag; de reguliere verkoop aan seizoenkaarthouders met uitkaart begint donderdag 9 maart om 12.00 uur.

Door incidenten tijdens de editie vorig seizoen hebben de lokale autoriteiten in Arnhem besloten het aantal beschikbare kaarten terug te brengen naar 800, dit ondanks overleg tussen N.E.C, Vitesse en de Supportersverenigingen van beide clubs.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn via onze online ticketshop verkrijgbaar á €25,- per stuk. Daarnaast op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur vanzelfsprekend ook bij de receptie van het Goffertstadion.

Voorrangsperiode Seizoenkaart Plus

Ben je in het bezit van een Seizoenkaart Plus? Dan bieden we jou vanaf maandag 6 maart 12.00 uur tot donderdag 9 maart 12.00 uur een periode van voorrang.

Vanaf donderdag 9 maart 12.00 uur kan iedere seizoenkaarthouder, die in het bezit is van een uitkaart, ook een kaart aanschaffen voor deze wedstrijd.

Extra informatie Uli & De Gier- en Bleumleden

Alleen supporters die op de lijst staan van de Uli & De Gier- of de Bleumbus kunnen een kaartje kopen voor de desbetreffende bus.

Bestel kaartenPrijsopbouw
Kaartprijs € 10,00
Begeleidingskosten € 3,00
Calamiteitenfonds € 1,00
Kosten vervoer € 11,00
Verkoopprijs €25,00

Informatie busreis

De door N.E.C. georganiseerde bussen vertrekken op de wedstrijddag vanaf 10.40 uur vanaf het Goffertstadion.

Bekijk altijd de infomail die je voorafgaand aan de wedstrijd in je mailbox ontvangt, want daarin zijn de laatste wijzigingen verwerkt.

Wil je een kaart voor een vriend(in) kopen?

Volg de volgende stappen om een wedstrijdkaart voor een vriend of vriendin te kopen. Zorg ervoor dat je beschikt over het relatienummer en achternaam tijdens het kopen van de kaart(en). Elke seizoenkaarthouder kan maximaal 1 wedstrijdkaart kopen:  • Log in op www.nec-nijmegen.nl/kaarten.


  • Selecteer het busnummer en het aantal kaarten dat je wilt kopen.


  • Selecteer ‘ken eigenaars toe’.


  • Selecteer ‘aan een vriend geven’.


  • Vul de eerste 8 cijfers van het relatienummer in van jouw vriend(in) voor wie je de kaarten koopt en de achternaam zonder tussenvoegsel, bijvoorbeeld 19123456 + Gier (niet: de Gier).


  • Selecteer de naam van jouw vriend(in) bij één van de kaarten.


  • Selecteer ‘Ok’ en vervolg het bestelproces.