Algemeen

Geef een gratis shirt aan iemand die het verdient!

Geef een gratis shirt aan iemand die het verdient!

Aanstaande zondag 14 februari is het Valentijnsdag. Dat laten we bij N.E.C. niet zo maar voorbij gaan! Jij hebt veertien dagen lang de kans om jouw dierbare te verrassen met een shirt van N.E.C. De zeven dagen voor en de zeven dagen na Valentijnsdag ontvang jij bij aankoop van een N.E.C. wedstrijdshirt een tweede wedstrijdshirt gratis om aan jouw dierbare cadeau te geven!

Jouw Valentijn, een vriend, een familielid of een kennis die volgens jou echt een steuntje in de rug nodig heeft. Verras jouw dierbare met een gratis N.E.C. wedstrijdshirt! 

Ik wil een gratis shirt!

Kies jouw cadeau
Voeg in de winkelmand in de online N.E.C. Fanshop jouw gekozen wedstrijdshirt toe. Klik vervolgens op 'Kies jouw cadeau'. Scroll naar onder op de pagina en klik op het wedstrijdshirt dat jij gratis wilt ontvangen. Bij jouw bestelling ontvang je tevens een mooie N.E.C. ansichtkaart waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven aan wie jij het shirt cadeau geeft.

Let op: koop jij een N.E.C.-shirt mét bedrukking? Dan heb je de mogelijkheid om jouw gratis shirt ook mét bedrukking te ontvangen. Koop je een shirt zonder bedrukking, dan ontvang je jouw gratis shirt ook zonder bedrukking.

1+1 gratis
Heb jij geen Valentijn? Wil jij liever jezelf verrassen? Tip: ook voor jou geldt deze actie! Je krijgt gewoon jouw 2e shirtje gratis. Zo maak jij je eigen shirtverzameling compleet!

Verras vandaag nog jouw dierbare met een gratis N.E.C. wedstrijdshirt.

Ga naar www.necfanshop.nl!

#SAMENTENSTRIJDE

KNVB Beker Zondag 21 april 2024 Feijenoord Stadion 'De Kuip'
Feyenoord
18:00
N.E.C.

Stand Eredivisie
1 PSV 81
2 Feyenoord 72
3 FC Twente 60
4 AZ 55
5 Ajax 48
6 NEC 47
7 FC Utrecht 45
8 Go Ahead 42
9 Sparta R'dam 40
10 Heerenveen 36