Algemeen

Indeling poules seizoenkaarthouders

Indeling poules seizoenkaarthouders

Afgelopen week hebben alle supporters een e-mail ontvangen met daarin alle informatie die seizoenkaarthouders nodig hebben voor de thuiswedstrijden van N.E.C. dit seizoen. Daarin hebben we ook aangegeven dat alle seizoenkaarthouders worden ingedeeld in twee poules.

We doen ons uiterste best om te zorgen dat we de regeling omtrent thuiswedstrijden zo eerlijk mogelijk kunnen maken. Onderstaand vind je een overzicht met de poule-indeling. Deze indeling is gemaakt op basis van het vak waar jij een seizoenkaart hebt. In het schema vind je welke wedstrijden bij jouw poule zijn ingedeeld.

Poules
Alle seizoenkaarthouders zijn ingedeeld in twee poules: poule A en poule B. Alle vakken in het stadion zijn verdeeld over deze poules. De verdeling is gemaakt op basis van het aantal seizoenkaarthouders per vak. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk supporters naar de wedstrijden komen en kunnen we rekening houden met familie- en/of vriendengroepen.

Hieronder de verdeling van de poules:

* Vak G/H ongenummerd is ingedeeld in Poule A. De vakken PY en Y (minder validetribune) worden apart geïnformeerd.

Indeling thuiswedstrijden 
De thuiswedstrijden van N.E.C. worden verdeeld over twee poules. Zo zijn ook de 'topwedstrijden' op een zo eerlijk mogelijke manier verdeeld.

Hieronder de verdeling van de thuiswedstrijden van N.E.C.

Overgebleven plaatsen
Zoals reeds aangekondigd ontvang jij, circa twee á drie weken vóór de eerste thuiswedstrijd in jouw poule, per mail een uitnodiging waarop jij kunt aangeven of je naar de eerste twee thuiswedstrijden komt. Kun jij deze wedstrijden niet bezoeken? Dan vragen we je om dit aan te geven, zodat we jouw plaats aan een andere supporter kunnen vergeven. Helaas is het niet mogelijk om van wedstrijd of van poule te ruilen. We zien je dan graag bij de volgende thuiswedstrijd waarvoor jij bent ingedeeld.

De beschikbare plaatsen in het stadion, door afmeldingen van supporters, worden in eerste instantie aangeboden aan Seizoenkaart Plus-houders. Dit zijn supporters die vorig seizoen zeven of meer uitwedstrijden hebben bezocht en in het bezit zijn van een 'Seizoenkaart Plus'.

Mocht het zo zijn dat er na het vergeven van deze tickets aan 'Seizoenkaart Plus-houders' nog tickets beschikbaar zijn, dan wordt dit via de officiële kanalen van N.E.C. gecommuniceerd. In dit geval kunnen alle seizoenkaarthouders proberen om één van de overgebleven tickets te bemachtigen via de website van N.E.C. Dit zullen enkele stoelen zijn. 

Uitnodiging
Komende vrijdag wordt er in Leeuwarden om 21.00 uur afgetrapt voor de wedstrijd tussen SC Cambuur en N.E.C. De eerstvolgende competitiewedstrijd van N.E.C. is op vrijdag 11 september, thuis tegen Jong Ajax. Deze week ontvangen de seizoenkaarthouders uit poule A per mail een uitnodiging voor de eerste twee wedstrijden in hun poule.

Poule B wordt op zondag 20 september voor het eerst verwelkomd bij de wedstrijd N.E.C. - Almere City, om 20.00 uur. Hier ontvangen de seizoenkaarthouders in poule B begin september per mail een uitnodiging voor.

Via de link in de uitnodiging kom je bij het invulformulier waarop jij dient door te geven óf en met wie je naar de eerste twee wedstrijden in jouw poule komt. Let op: we vragen je om gelijk voor de eerste twee wedstrijden in jouw poule je beschikbaarheid door te geven. 

Na de eerste periode van de Keuken Kampioen Divisie gaan we alles evalueren en kijken we tevens naar het restant van het seizoen, denk bijvoorbeeld aan het poulesysteem.

Ondanks alle maatregelen die moeten worden getroffen, kijkt N.E.C. er erg naar uit om samen met jou het nieuwe seizoen te starten. Hopelijk zien we jou snel in goede gezondheid in het Goffertstadion!

#SamenTenStrijde

Keuken Kampioen Divisie Zaterdag 3 oktober 2020 Goffertstadion
N.E.C.
16:30
FC Eindhoven

Stand Keuken Kampioen Divisie
6 Graafschap 9
7 FC Eindhoven 8
8 MVV Maastr. 7
9 Excelsior 6
10 Jong Ajax 6
11 NEC 6
12 Jong PSV 6
13 Jong AZ 6
14 FC Den Bosch 6
15 Go Ahead 5