Algemeen

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss

Uitslagen jeugdteams Voetbal Academie N.E.C./FC Oss
Afgelopen weekend traden de meeste jeugdteams uit de Voetbal Academie van N.E.C./FC Oss weer aan in de competitie. Voor de ploeg in bloedvorm, N.E.C./FC Oss O19, stond een oefenwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van NAC Breda op de rol. Hieronder vind je de resultaten van de jeugdteams.

Zoals gezegd oefende N.E.C./FC Oss O19 tegen NAC Breda. De ploeg van Rogier Meijer speelde rommelig in de eerste helft van het duel en werd niet echt gevaarlijk voor het doel van de ploeg uit Breda. Echter was het NAC dat wel het nodige gevaar wist te stichten. Toch waren het de Nijmegenaren die het dichtst bij het doelpunt waren, met een schot tegen de paal van Elkarouani. De tweede helft was beter van de kant van N.E.C./FC Oss O19. Toen de kansen niet werden verzilverd, was het NAC dat op een 1-0 voorsprong kwam. In de absolute slotfase was het Robin Rafael, die na een goede assist van Ter Haar, de schade kon beperken en de bal tegen de touwen werkte: 1-1. Volgende week nemen de Nijmegenaren het in de competitie op tegen AZ.

N.E.C./FC Oss O17 nam het op tegen PEC Zwolle O17. De Nijmegenaren zijn bezig aan een goede serie wedstrijden en wilde opnieuw een goede wedstrijd op de mat leggen, nu tegen de Zwollenaren. En dit lukte! N.E.C./FC Oss O17. Op de Eendracht werd er met 3-0 afgerekend met de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. Door de drie punten stijgen de Nijmegenaren op de ranglijst.

Voor N.E.C./FC Oss O15 werd het een iets minder positief weekend. De ploeg moest op bezoek bij FC Volendam. Helaas lukte het de Nijmegenaren niet om punten mee te nemen naar de Eendracht. De wedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag. De ploeg zal er alles aan willen doen om de volgende wedstrijd wel drie punten te pakken.

Deze week stond er een thuiswedstrijd op de rol voor N.E.C./FC Oss O13 tegen Sparta Rotterdam O13. De Nijmegenaren konden geen vuist maken tegen de Rotterdammers en de wedstrijd werd verloren met 2-6. De goede overwinning van vorige week kreeg afgelopen weekend dus geen goed vervolg.

N.E.C./FC Oss O11 mocht deze week op bezoek bij VVV-Venlo O11. Het werd een doelpuntrijke ontmoeting waarin de Nijmegenaren aan het langste eind trokken: 12-18. De supporters hadden na afloop een mooie wedstrijd gezien.

Schaduw- en vooropleiding  

Thuisploeg   Uitploeg   Uitslag   Soort 
Be Quick 1887 O19  N.E.C./FC Oss O19:2  0-1  Competitie 
N.E.C./FC Oss O17:2  DEM O17  1-4  Competitie 
N.E.C./FC Oss O15:2  Unitas'59 O15  1-0  Competitie 
N.E.C./FC Oss O13:2  Udi'19/CSU O13  0-0  Competitie 
N.E.C./FC Oss O10  PSV HEL+NMG O10  16-22  Competitie 
Fortuna Sittard O9  N.E.C./FC Oss O9  7-6  Competitie 
Roda JC O9  N.E.C./FC Oss O9:2  8-10  Competitie 


 
Oefenduel Donderdag 19 juli 2018 Sportcomplex de Streepjesberg
Helders Elftal
20:00
N.E.C.

Stand Jupiler League