NIEUWS

N.E.C. lanceert limited edition bekerfinaleshirt

datum icoon 12-04-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Vandaag lanceert N.E.C. het unieke limited edition bekerfinaleshirt in samenwerking met Robey Sportswear. In het unieke shirt, dat gebaseerd is op de sfeeracties van haar supporters bij alle bekerwedstrijden dit seizoen, speelt N.E.C. op zondag 21 april de finale tegen Feyenoord. Naast de verwijzing naar de sfeeracties staan tevens twee zinnen uit het lied 'Dans je de hele nacht met mij' in de nek van het shirt.

Zaterdag 13 april is het bekerfinaleshirt vanaf 14.00 uur te koop in de Fanshop in het Goffertstadion en online via de webshop van N.E.C. Het shirt kost net als alle andere wedstrijdshirts van N.E.C. €69,99 en is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 5XL. De Fanshop in het stadion sluit zaterdag om 17.00 uur. Op zondag gaat de fanshop om 17.00 uur weer open.

De N.E.C.-supporters waren dit seizoen tijdens de bekerwedstrijden zowel zicht- als hoorbaar aanwezig. Het lied 'Dans je de hele nacht met mij' van Ronnie Ruysdael werd omgedoopt tot 'bekerlied' van N.E.C. en was veelvuldig te horen en tekstueel te zien op de fantastische spandoeken in het Goffertstadion. Daarnaast werden de sfeeracties tijdens de bekercampagne voorzien van rood-groene confetti(slierten), een inspiratiebron voor N.E.C. en kledingpartner Robey om het bekerfinaleshirt vorm te geven.

De zilveren bedrukking op het shirt is een verwijzing naar hetgeen waar iedereen in Nijmegen van droomt: de dennenappel. Wanneer N.E.C. de Rotterdammers op zondag 21 april verslaan in De Kuip mag de Nijmeegse driekleur de prijs na afloop omhooghouden. Ook de warming-up van de N.E.C.'ers voorafgaand aan de finale wordt afgewerkt in een speciaal shirt. Deze is tevens gebaseerd op het lied 'Dans je de hele nacht met mij' en is verkrijgbaar voor €39,99. Beide shirts zijn verkrijgbaar in de fanshop en webshop.

Support jij de mannen van Rogier Meijer in Rotterdam? Scoor nu het bekerfinaleshirt of warming-up shirt!

Klik zaterdag 13 april vanaf 14.00 uur op onderstaande link om het shirt te scoren!

www.necfanshop.nl