NIEUWS

N.E.C. overweldigd door aanvraag stadionstoelen

datum icoon 27-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd
De afgelopen week hebben bijna 3.000 seizoenkaarthouders aangegeven hun stadionstoel op te willen halen. N.E.C. voorziet het Goffertstadion deze zomer van nieuwe stadionstoelen, waardoor N.E.C.-supporters een stadionstoel als souvenir kunnen bemachtigen.

Door de massale aanvraag voor de stadionstoelen heeft N.E.C. ervoor gekozen het ophalen van de stoelen te verdelen over meerdere dagen. De prijs per stadionstoel is € 10,- (alleen ter plaatse met pin af te rekenen). Let op, seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart de eigen stoel gratis ophalen. Onderstaande data geven een weergave van de ophaaltijden en bijhorende vakken.

Op dinsdag 28 mei tussen 17.00 en 20.00 uur kunnen de stadionstoelen door seizoenkaarthouders op de vakken R, P, O, N, M, L en PY worden opgehaald. Supporters kunnen zich bij poort 2 melden en krijgen daar verdere instructies. De seizoenkaarthouders op de overige vakken kunnen de stadionstoel op dinsdag 4 juni tussen 17.00 en 20.00 uur ophalen. Op donderdag 6 juni start de stoelverkoop voor alle N.E.C.-supporters. Voor € 10,- kunnen alle supporters dan een stadionstoel aanschaffen. Het maximaal aan te schaffen stoelen op deze dag is twintig stoelen per persoon. Wil jij een grotere oplage dan twintig stoelen aanschaffen? Neem dan contact op via info@nec-nijmegen.nl.

Wil jij jouw stoel nog claimen/terugkopen? Geef het door via onderstaande link en wij zorgen dat deze gedemonteerd voor je klaarstaat wanneer je je stoel(en) op bovengenoemde data komt ophalen. Het ophalen kan enkel op vertoon van jouw seizoenkaart, zodat we zeker weten dat je ook echt jouw eigen stoel krijgt.

Ik wil mijn stoel claimen!