NIEUWS

Supporters opgelet: scoor jouw stadionstoel!

datum icoon 24-05-2024
readtime icoon 2 min leestijd

Volgende week start N.E.C. met het vervangen van de stadionstoelen, zodat het Goffertstadion bij aanvang van het seizoen 2024–2025 is voorzien van nieuwe stoeltjes. Supporters hebben de mogelijkheid om hun zitplaats terug te kopen als souvenir. N.E.C. organiseert in de komende weken twee avonden waar seizoenkaarthouders en overige supporters een stoeltje kunnen bemachtigen.

De diepgewortelde wens voor nieuwe stadionstoelen wordt komend seizoen ingewilligd. De vervanging van de stadionstoelen geeft een frisse en professionele uitstraling van het Goffertstadion, wat tegelijkertijd bijdraagt aan de beleving van supporters.

N.E.C. beseft zich dat een stadionstoel voor veel supporters meer (emotionele) waarde heeft dan enkel zijn functionaliteit. Na eerdere berichtgeving over het vervangen van de stadionstoelen hebben meerdere supporters aangegeven het eigen stoeltje terug te willen kopen. Om dit mogelijk te maken organiseert de club op 28 mei en 6 juni twee avonden waar supporters naar het stadion kunnen komen. De prijs per stadionstoel is € 10,- (alleen ter plaatse met pin af te rekenen). Let op, seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart de eigen stoel gratis ophalen.

Dinsdag 28 mei hebben seizoenkaarthouders de mogelijkheid om hun eigen stoel op te halen. Dit kan alleen op het vertoon van jouw seizoenkaart, zodat wij zeker weten dat jij ook echt jouw eigen stoel krijgt. Een week later, op donderdag 6 juni, zijn alle supporters van harte welkom om (meerdere) willekeurige zitplaatsen te bemachtigen. Het maximaal aan te schaffen stoelen op deze avond is twintig stoelen per persoon. Heb jij interesse in een grote(re) oplage? Neem dan contact op met stadionmanager Theo van Benthum via theo.vanbenthum@nec-nijmegen.nl.

Wil jij jouw stoel claimen/terugkopen? Geef het door via onderstaande link en wij zorgen dat deze gedemonteerd voor je klaarstaat op 28 mei.

Ik wil mijn stoel claimen!