NIEUWS

Yassin Moslih tekent profcontract bij N.E.C.

datum icoon 07-06-2024
readtime icoon 2 min leestijd

N.E.C. heeft zich versterkt met de zestienjarige Yassin Moslih. De boomlange verdediger komt over van FC Volendam en tekent in Nijmegen zijn eerste profcontract, dat hem aan de club verbindt tot ten minste 2027.

De Nederlands-Marokkaanse centrale verdediger speelde afgelopen seizoen zijn wedstrijden in de Onder 17 van FC Volendam, dat uitkwam op het hoogste jeugdniveau van Nederland. De club uit het Vissersdorp nam Moslih vorige zomer over van HVV Hollandia.

Bij N.E.C. zal Moslih zijn minuten voornamelijk gaan maken bij N.E.C. Onder 19.

Technisch directeur Carlos Aalbers is blij met de kwaliteitsinjectie voor de DFDS - N.E.C. Voetbalacademie. “We willen het niveau van de academie verder omhoog brengen door naast onze regionale talenten ook gericht goede spelers toe te voegen. Met de komst van Moslih betreft dat een sterke centrumverdediger, die comfortabel aan de bal en zeer ambitieus is.”

Moslih: “Als je hoort dat je naar een club als N.E.C kan, voel je je natuurlijk vereerd. Ik was er dan ook snel van overtuigd dat ik deze kans met beide handen ga aanpakken. N.E.C is een hele ambitieuze club met mooie plannen voor de toekomst.”