OSRN

De Ondernemers Sociëteit Regio Nijmegen (OSRN) is een zelfstandige businessclub die onlosmakelijk met N.E.C. is verbonden. De OSRN is opgericht in 1987, is juridisch onafhankelijk en heeft een eigen bestuur. Met meer dan 300 aangesloten bedrijven is de OSRN het grootste zakenplatform van de regio Nijmegen. De OSRN staat voor kwaliteit en creëert bedrijfseconomische en maatschappelijke waarde voor al haar leden.

Activiteiten

De relatie tussen de OSRN en N.E.C. is onmiskenbaar. De goede samenwerking met N.E.C. stelt de OSRN in de gelegenheid om voor nader te bepalen bijeenkomsten spelers, leden van de technische staf en bestuursleden van N.E.C. daar waar mogelijk te betrekken bij activiteiten.

Lid worden?

Gezien de onlosmakelijke band tussen N.E.C. en OSRN gaat een lidmaatschap van de OSRN altijd gepaard met een minimale investering bij N.E.C. De invulling van deze minimale investering is mede afhankelijk van uw wensen en doelstellingen ten aanzien van het lidmaatschap. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van hospitality en/of exposure.

Jacqueline Vermeer

Eventmanager

jacqueline.vermeer@nec-nijmegen.nl

0614637942