Clubmascotte

Hallo, Bikkel hier! Ik ben de stoere Romeinse strijder en ben dé mascotte van N.E.C.! Het is mijn club die ik altijd steun in goede en in mindere tijden!

Vind jij N.E.C. ook een superclub? Dan zijn de N.E.C. Juniors echt iets voor jou! Ruim 2.000 kinderen zijn al lid en we doen samen allemaal leuke dingen. Ben jij tussen de 0 en 12 jaar, word dan lid van de leukste kidsclub van Nederland! Regelmatig krijg je van mij het laatste nieuws per e-mail, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat N.E.C. aan het doen is! Ik geef je korting op je seizoenkaart en korting op losse toegangskaartjes, verloot ballen met handtekeningen en doe nog veel meer. Kortom: lid worden van de N.E.C. Juniors is één groot feest! Als je nu lid wordt van de N.E.C. Juniors betaal ieder seizoen een bedrag van € 20,-, mochten er acties zijn zal dit in nieuwsberichten & sociale emdia bekend worden gemaakt.

Tijdens het voetbalseizoen vinden er iedere maand activiteiten plaats, dus je weet je verzekerd van ten minste tien leuke en uitdagende activiteiten per seizoen!

Bikkel huren?

Stoer, aaibaar en bovenal hondstrouw: dat is clubmascotte Bikkel. Een ideale vriend voor iedereen tussen de 4 jaar en 12 jaar oud. Sportverenigingen, scholen, maar ook het regionale bedrijfsleven: iedereen ziet Bikkel graag een keer langskomen. Dat komt goed uit, want Bikkel is te huur! Een spetterende fotoshoot, handtekeningen uitdelen, het oefenen van de enige echte Bikkel-groet: Bikkel draait zijn hand er niet voor om en doet het maar al te graag.

Heb je een (kids)event en wil je Bikkel graag op bezoek? Laat het ons tijdig weten. Bikkel heeft een volle agenda, maar als het past komt hij graag tussen de 30 en 45 minuten bijjelangs.

Kosten huur Bikkel

Een Bikkel-optreden (Bikkel komt langs samen met zijn begeleider) kost slechts € 150,-. Reserveren kan door uw interesse per e-mail kenbaar te maken. Vermeld in de mail aan juniors@nec-nijmegen.nl het adres, de gewenste datum en het tijdstip. Voor vragen kunt u altijd bellen naar N.E.C. via 024 – 359 03 60.