N.E.C. Juniors

Hallo, Bikkel hier! Ik ben de stoere Romeinse strijder en ben dé mascotte van N.E.C.! Het is mijn club die ik altijd steun in goede en in mindere tijden!

Vind jij N.E.C. ook een superclub? Dan zijn de N.E.C. Juniors echt iets voor jou! Ruim 2.000 kinderen zijn al lid en we doen samen allemaal leuke dingen. Ben jij tussen de 0 en 12 jaar, word dan lid van de leukste kidsclub van Nederland! Regelmatig krijg je van mij het laatste nieuws per e-mail, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat N.E.C. aan het doen is! Ik geef je korting op je seizoenkaart en korting op losse toegangskaartjes, verloot ballen met handtekeningen en doe nog veel meer. Kortom: lid worden van de N.E.C. Juniors is één groot feest! Als je nu lid wordt van de N.E.C. Juniors betaal je ieder seizoen een bedrag van € 20,-, mochten er acties zijn zal dit in nieuwsberichten en op sociale media bekend worden gemaakt.

Tijdens het voetbalseizoen vinden er iedere maand activiteiten plaats, dus je weet je verzekerd van ten minste tien leuke en uitdagende activiteiten per seizoen!

Lid worden!