N.E.C. is het kloppende voetbalhart van de regio Nijmegen. Dit zijn we door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect heerst voor het verleden.

Visie #SamenBeterNEC

N.E.C. stelt zich ten doel voor alle belanghebbenden de volgende stap in hun levenscyclus te faciliteren. Daarom staat “ontwikkeling” centraal in ons handelen. Die ontwikkeling willen we samen doormaken, we willen samen beter in een omgeving waarin onze medewerkers, klanten en andere belanghebbenden het beste uit zichzelf kunnen halen op het gebied van kennis, vitaliteit en mentaliteit. We willen SAMEN ons doel realiseren.

We hebben de afgelopen jaren een veranderingstraject doorlopen om de aangescherpte visie te activeren. De organisatiestructuur is ingedeeld in een klantgerichte organisatie door het inrichten van vier zelfsturende teams: Supporters, Zakelijk, Maatschappij en Horeca. Deze teams worden gefaciliteerd door Team Beheer en Team EDG. Aan de voetbalkant maken we onderscheid in het eerste elftal, medisch, de Voetbal Academie en scouting. Sturing aan de voetbalafdeling van N.E.C. geeft het technisch hart bestaande uit de directie, lid van de RvC met technische zaken als portefeuille, hoofdtrainer eerste elftal (en eventueel hoofd jeugdopleiding). Het technisch hart wordt aangevuld met directie uit de investeerdersgroep.

Kantoororganisatie

Sinds mei 2013 werkt de kantoororganisatie van N.E.C. in zelfsturende teams, te weten Team Supporters, Team Maatschappij, Team Horeca (Goffert Hospitality & Events) en Team Zakelijk. Ondersteunend aan deze vier klantenteams werken Team EDG en Team Beheer. Ieder team heeft een eigen beleidsplan en een eigen begroting waar het team verantwoordelijkheid voor draagt. Elk team staat dichtbij zijn ‘doelgroep’ maar ook onderling blijven de teams in dialoog. De lijnen zijn kort en de prestaties zijn voor iedereen in de organisatie zichtbaar.

Stichting Administratiekantoor N.E.C. Holding BV (STAK)

Pieter Tra
Voorzitter
 Twitter symbool
Harold Bons
Bestuurslid
Sjoerd-Jan de Vries
Bestuurslid

Raad van Commissarissen

Ron van Oijen
Voorzitter
Jeroen Keijzers
Financiële zaken
Leonard Ariens
Supporterszaken
Twitter symbool
Ton Hendriks
Juridische zaken
Twitter symbool
Sjang Emons
Commerciële zaken
Leen Looyen
Technische zaken

Directie

Wilco van Schaik
Algemeen directeur
 
Remco Oversier
Technisch directeur

Team Beheer

Team Beheer is het smeermiddel van de organisatie. Het team vormt de link tussen de directie en de belangrijkste klantgroepen en geeft intern advies aan de directie en de andere teams. Ook zorgt Team Beheer voor controle op de ontelbare processen binnen N.E.C. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, bestaat het team uit medewerkers met diverse achtergronden en expertises.

Floor van Run
Medewerker HR
Twitter symbool
Maarten van Ingen
Medewerker HR
Wernard Zwanink
Medewerker financiën

Team EDG

Als het gaat om het functioneren van de zogenaamde hardware van de organisatie en het Goffertstadion, komt Team EDG (Exploitatiemaatschappij De Goffert) om de hoek kijken. Dit team bestaat uit vier vaste medewerkers en een hoop vrijwilligers die bij N.E.C. werkzaam zijn in het kader van reïntegratieprojecten. N.E.C. vormt een aantrekkelijke sociale werkplaats voor deze vrijwilligers, omdat zij één ding gemeen hebben: een enorm hart voor hun club.

Theo van Benthum
Coördinator EDG
Twitter symbool
Rick van Beuningen
Medewerker EDG
Twitter symbool
Daan van Grootveld
Medewerker EDG
Wim van Erp
Medewerker EDG

Team Maatschappij

N.E.C. is niet alleen een voetbalclub, maar ook een organisatie van maatschappelijke waarde. Dat blijkt alleen al uit de geschiedenis van de club, met haar arbeidersachtergrond. Op geen enkele manier kan daar zo mooi invulling aan worden gegeven als via onze maatschappelijke activiteiten. In de nieuwe visie van de club #SamenBeterNEC heeft Team Maatschappij, met Stichting N.E.C. Doelbewust als trots uithangbord, een prominente plaats. Van onderwijsprojecten tot gezondheidsprojecten: Team Maatschappij kijkt over de grenzen van de voetbalwereld heen en is verbonden met Nijmegen en haar bewoners. Samen creëren we kansen!

Luc te Riele
Junior Accountmanager
Twitter symbool
Laura Metiary
Supporterscoördinator
Twitter symbool
Hilde Boerstel
Supporterscoördinator
Twitter symbool
Erik Groenen
Combinatiefunctionaris Sportservice Nijmegen
Twitter symbool
Martijn van Bergen
Coördinator Playing for Success

necdoelbewust.nl

Team Supporters

Supporters vormen vanzelfsprekend de grootste doelgroep voor N.E.C. Team Supporters probeert dan ook om deze groep te allen tijde te betrekken bij de club en bij diverse besluitvormingsprocessen. Zo is in juli 2014 de Raad van Supportersgeledingen (RvS) opgericht waarin alle belangrijkste supportersgroepen van N.E.C. vertegenwoordigd zijn. In de toekomst strijdt het team voor behoud van de relatie die N.E.C. met haar supporters heeft. Want een supporter die al jaren trouw zweert aan de Nijmeegse club, hoort beloond te worden voor zijn of haar inzet en loyaliteit.

Sander Mijnhijmer
Marketing, Media en Communicatie Manager
Twitter symbool
Dominique Aichorn
Manager Operationele zaken
Twitter symbool
Laura Metiary
Supporterscoördinator
Twitter symbool
Hilde Boerstal
Supporterscoördinator
Twitter symbool
Pim van der Hulst
Medewerker Kaartverkoop
Mike Mulders
Medewerker Kaartverkoop
Jeffry van Asselen
Veiligheidscoördinator
 
Bob Franken
Vormgeving en Social Media
Twitter symbool

Team Horeca (De Goffert Hospitality & Events)

Voetbal is leuk, maar het is nog veel leuker onder het genot van een hapje en een drankje! Sinds augustus 2014 exploiteert YveY de horecarechten in het Goffertstadion. YveY en N.E.C. samen onder de nieuwe naam ‘De Goffert Hospitality & Events’ verder. Dagelijks werkt De Goffert hard aan alle horecavoorzieningen. Tijdens de wedstrijden stroomt het bier rijkelijk: zo’n 1.300 liter bier wordt er verkocht tijdens een drukbezochte match. Maar de horecamedewerkers doen nog veel meer. Voor veel gasten vormt het Goffertstadion namelijk een mooie plek voor een groots evenement of feest.

Daniel Frankenhuis
Directeur
Twitter symbool
Menno Barten
Partymanager
Bart Mulder
Eventmanager
Twitter symbool
Alexander Prent
Salesmanager
Marieke Schaap
Medewerker Sales
Nicole van der Velden
Gastvrouw Spelershome
Jaap Lagerweij
Gastheer

degoffert.nl

Team Zakelijk (Lagardère Sports)

De zakelijke relaties en sponsoren zijn belangrijke klantgroepen van N.E.C. Om deze groep een maximale klantwaarde te laten ervaren, stuurt Team Zakelijk aan op drie pijlers: kwaliteit, economische waarde en maatschappelijke waarde. Het doel is een maximale klanttevredenheid en loyaliteit naar onze relaties. Samen met haar businesspartners probeert N.E.C. een sterk regionaal netwerk op te bouwen, waar ieder zijn eigen voordeel uithaalt.

Martijn Ruiter
Head of Sales
 Twitter symbool
Stasiu Teunissen
Marketing Manager
Twitter symbool
Max Derks
Accountmanager
Twitter symbool
Jacqueline Vermeer
Eventmanager
Twitter symbool
Tonny Pijnappels
Salesmanager
 Twitter symbool
Ruben Sturing
Salesmanager
Liana van Eck
Medewerker backoffice

Technische & medische staf

Bekijk de volledige staf

Scouting

N.E.C. heeft ervoor gekozen om de scouting op te delen in drie delen: de jeugdscouting (van 9 tot en met 15 jaar oud), de potential scouting (16 tot en met 22 jaar) en de scouting voor het eerste elftal. Zo worden alle vlakken van scouting afgedekt.

Nick Kersten
Scout
Dominique Scholten
Hoofd jeugdscouting

Voetbal Academie

Alle talenten worden dagelijks opgeleid door een fanatiek en betrokken team. Bram Nuytinck, Jasper Cillessen en Navarone Foor zijn hier slechts enkele voorbeelden van.

Iddo Roscher
Hoofd Jeugdopleidingen
Dominique Scholten
Hoofd jeugdscouting en manager algemene zaken
Rogier Meijer
Trainer-coach O19
François Gesthuizen
Trainer-coach O17
Jord Roos
Trainer-coach O15
Bas van Baar
Trainer-coach O13
Niels Voet en Marco Wientjes
Trainer-coaches O11
Wessel de Wit en Wilfried Brookhuis
Keeperstrainers
Dielke van Eeuwijk
Movement trainer

 

Sponsor afbeelding
  • Logo van GX Software
  • Logo van EnergieFlex
  • Logo van LEGEA
  • Logo van Hofmans at Home
  • Logo van Personato
  • Logo van Rabobank
  • Logo van Mise en Place
  • Logo van Voetbalshop
  • Logo van Toyota
  • Logo van Konings & Meeuwissen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Goffertgeluiden Inschrijven